De scholen van Cloudwise

Wij kunnen je wel vertellen wat Cloudwise voor je kan betekenen, maar het is natuurlijk wel leuker om dit van je collega’s te horen.

Cloudwise heeft ons niet alleen goed geholpen met de touchscreens, ook voor andere technische vereisten konden we bij hen terecht voor advies en materiaal. Het is een aanrader met Cloudwise samen te werken, zij ondersteunen je zowel met advies als met materiaal op een zeer efficiënte en correcte manier.

OLVE-college | Edegem

Bekijk de video!

Onze school werkt al lang samen met Cloudwise en dit omdat de persoonlijke service steeds centraal staat. Cloudwise werkt als het ware “op maat”. Het is als school erg handig om alle leerlingen de nodige leermiddelen aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Door de aankoop via de school te laten verlopen is er veel minder kans op een foutieve aankoop. Bovendien is ook de garantie eenvoudig: is een toestel stuk tijdens de garantie dan wordt het zo ingeruild. Er is dus een duidelijke, eerlijke service naar de leerlingen en school toe.

Mater Salvatoris | Kapellen

Met de groepsaankoop hebben al onze leerlingen meteen het juiste type toestel aan een aantrekkelijke prijs. De bestelprocedure is eenvoudig en de levering gebeurt stipt. Voor de school is het account gemakkelijk te beheren. Doordat we op elk moment een zicht hebben op de bestellingen, kunnen we op tijd de leerlingen aanspreken die hun bestelling vergeten zouden zijn bijvoorbeeld.

Scheppersinstituut | Deurne

Eerst zien dan geloven

Benieuwd waarom scholen voor Cloudwise kiezen? Vraag het ze zelf! Ga langs bij een Cloudwise school bij jou in de buurt. Contacteer ons hiernaast en we zoeken snel een school voor jou!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.