Skip to main content

Schrijf je in voor COOL Check

Veel basisscholen gaan in januari weer aan de slag met de M-toets. Met alle afleidingen die een device kan bieden, kan het lastig zijn om betrouwbare toetsresultaten te garanderen. Een zoekscherm openen, de digitale calculator erbij pakken of een chatje sturen is zo gepiept.

Veilig en makkelijk toetsen afnemen
Werk je met het COOL portaal en ben je ook op zoek naar een veilige omgeving, zodat leerlingen niet kunnen spieken? Dan is COOL Check de oplossing! COOL Check biedt een afgeschermde omgeving waarin je digitale toetsen afneemt. Niet ingewikkeld en je hebt het zo klaargezet. Je kopieert de url van het COOL portaal in COOL Check, kiest de datum en toetstijd en klaar is Kees!

Toetsen en oefenen zonder afleiding
Onze oplossing werkt voor alle apps in het COOL portaal die een koppeling met Basispoort hebben. Dus ook voor het maken van methodetoetsen, van bijvoorbeeld Malmberg, Noordhoff en ThiemeMeulenhoff of andere uitgeverijen. Naast digitale toetsen, kun je COOL Check ook inzetten om leerlingen even ongestoord te laten werken zonder afleiding van TikTok, Snapchat of YouTube.

Voor de leerling
Voor een leerling verandert er weinig. Ze loggen in met hun leerlingaccount op COOL Check. Daarna kunnen ze gelijk in COOL aan de slag met de tegels en de verschillende apps en toetsen van de uitgeverijen binnen Basispoort, zonder opnieuw in te loggen. Binnenkort hopen we de plaatjes- en QR-login toe te voegen, zodat de onderbouw leerlingen ook aan de slag kunnen met COOL Check.

Meer info
Ga je dus aan de slag met de LVS-toetsen van Cito (Leerling in beeld), Bureau ICE (Iep) of de methodetoetsen: zorg voor een eenvoudige en veilige omgeving met COOL Check!

Wil je ook gebruiken maken van COOL Check? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Join the discussion 2 Comments

 • sandra de graaf schreef:

  Hoi, werkt cool check ook met Snappet?

  • Steff Buckert schreef:

   Hey Sandra,

   Klopt! COOL Check werkt ook met Snappet. 🙂
   Als je meer informatie wilt over toetsen met COOL Check kun je het beste ons Sales team even bellen of aanmelden via het formulier hier op de pagina (de knop onder de video of het linkje in de tekst hierboven).

Leave a Reply

Support