Let op: deze actie is afgelopen.

Speciaal voor alle scholen die nog niet zijn overgestapt naar het COOL platform en het werken in de cloud, hebben we goed nieuws: je betaalt de eerste 6 maanden geen abonnementskosten voor COOL!

Eenvoudig werken en leren met het COOL platform
Met het COOL platform heb je al jouw digitale lesmateriaal op een plek. Met een plaatjeslogin of een geschreven wachtwoord krijgen je leerlingen in één keer toegang tot al hun lesmateriaal. Ook vind je alle Google Apps terug in het COOL portaal. Als leerkracht zet je makkelijk opdrachten klaar met bijvoorbeeld Google Classroom. Leerlingen maken de opdrachten en leveren deze online in. Nakijken en cijfers toekennen is makkelijker dan ooit! Het COOL platform wordt gekoppeld aan jullie huidige lesmethodes en aan het leerlingadministratiesysteem. Verder zijn er verschillende koppelingen mogelijk. Het COOL leerplatform is geschikt voor zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs. Wil je meer informatie over COOL? Lees hier meer. 

Stap je voor 1 april 2019 over naar COOL?
Dan betaal je de eerste 6 maanden geen abonnementskosten!

Je hebt bij ons de keuze uit twee abonnementsvormen:

  • Met JustCOOL krijgen alle leerlingen en medewerkers toegang tot het COOL portaal en support op afstand;
  • Met SuperCOOL  krijgen alle leerlingen en medewerkers toegang tot het COOL portaal, beheren wij het schoolnetwerk, de vaste pc’s en alle Chromebooks en krijg je support op afstand en op locatie.

Maak je gebruik van deze aanbieding dan ga je een contract aan voor 4 jaar waarbij je de eerste 6 maanden geen abonnementskosten betaalt.

Zorgeloos overstappen: zo werkt het
Overstappen naar de cloud lijkt misschien lastig, maar wij maken het makkelijk en overzichtelijk. In drie fases gaan we je helpen met de overstap. Als eerste doen we een intake. Hierbij komen we langs op school en kijken we naar wat er nodig is om te kunnen migreren. Ook geven we advies over de wifi of Chromebooks. Daarna komt de migratie. Dit is de dag dat de school wordt overgezet naar de cloud. Als alles geregeld is, komen we langs voor de Floorwalk. We kijken of alles goed aangesloten is en of iedereen kan inloggen. We gaan niet weg voor dat alles werkt. Als laatste krijgen de medewerkers een training over het COOL portaal en het gebruik van de Google Apps. 
Wil je precies weten wat er komt kijken naar het overstappen naar COOL? Lees dan de blog van onze collega Rick.  

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via 0348-233330 en we komen bij je langs voor een demo van COOL.

Ja, ik wil COOL!

Let op: deze aanbieding is nog geldig t/m 31 maart 2019.

Bekijk in deze video hoe de Johan Frisoschool het werken in de cloud met het COOL platform ervaart: