Skip to main content

Ontdek Cloudwise

Getalenteerde mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en ideeën werken samen aan de beste ICT voor goed onderwijs.

Google Partner

Cloudwise is Premier Partner van Google for Education en Google Cloud. Daarnaast zijn we Google Development Partner. Bij ons ben je dus verzekerd van alle expertise die je nodig hebt op weg naar de cloud.

ISO gecertificeerd

We zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan. Daar hoef je je dus bij ons geen zorgen over te maken.

Totaaloplossing

Veel scholen kennen ons van het COOL platform, maar het gaat verder: we kunnen je compleet ontzorgen op het gebied van beheer, hardware en trainingen.

Wij zijn Cloudwise

Een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met zo’n 90 vriendelijke, sociale en ondernemende medewerkers. We zijn eigenlijk best wel trots op hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud. Onze focus: klanten blij maken, ook als we er een stapje extra voor moeten zetten.

Onze "drive"

Steeds meer scholen zoeken naar manieren om onderwijs te geven dat past bij de leefwereld van leerlingen. Wij geloven in de kracht van ICT voor modern en gepersonaliseerd onderwijs. Wij vinden dat ICT op school net zo goed moet werken als thuis. ICT is cool!

Benieuwd naar ons COOL platform?

Vraag een demo aan

Awards

Dankzij de exponentiële groei ontvingen we de Outstanding Growth Award van Acer.
Cloudwise staat voor de vierde keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Een samenwerking tussen Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit.
Voor de zevende keer op rij kregen we FD Gazellen award: we zijn één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.
Voor onze commitment naar onze klanten ontvingen we de Google Cloud Partner Award for Devices Ecosystem Success.

Cloudwise is partner van

 

 

Support