Skip to main content

Werken bij Cloudwise

Cloudwiser zijn betekent werken in een informele en gezellige werksfeer, vrijheid en verantwoordelijkheid en aandacht voor ontwikkeling.

Cloudwiser to be?

Plezier hebben in je werk, er helemaal voor gaan en samen successen vieren: dat is werken bij Cloudwise. Cloudwisers staan voor elkaar klaar, om scholen zo goed mogelijk verder te helpen. Dat vinden we belangrijk. Pas jij hier goed tussen? Laat van je horen!

Bekijk onze vacatures

“Werken bij Cloudwise is een geweldige kans. De teams zijn open-minded en beslissingen worden samen genomen. Goede ideeën worden gewaardeerd en gesteund. Er is veel waardering voor je werk en er wordt een hoop aan teambuilding gedaan. Cloudwise investeert bovendien in het verbeteren van kennis met behulp van verschillende leermaterialen.”

SanjeevFront-end Developer

“De werksfeer is uniek en er is veel diversiteit te vinden in de werkzaamheden. Zo ben je onderweg naar bestaande klanten voor een netwerkprobleem of help je collega's om samen nieuwe scholen te migreren. Cloudwise biedt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en flink door te groeien.”

SemICT Project Manager

“Bij Cloudwise werken we aan een doel. En dat doen we niet alleen, maar samen. Dat merk je echt op de werkvloer! Ieder heeft zijn verantwoordelijkheden en expertise, maar we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Als je verbetermogelijkheden ziet of nieuwe ideeën hebt, krijg je ook echt het vertrouwen en ruimte om het verder op te pakken.”

ChantalEvent Coördinator
Support