Verbreed je portfolio

Ben je een topper met netwerken en beheer? Verbreed je aanbod!

Volwassen product

COOL is een sterk doorontwikkeld platform, met inmiddels 180.000 gebruikers.

Samen sterk

Elkaar inspireren en van elkaar leren: dat vinden we belangrijk.

Onze samenwerkingspartners

Samen werken aan goede ICT voor scholen
Zowel op zakelijk en educatief gebied leveren wij audiovisuele en cloudoplossingen en voorzien we u van advies zodat u volledig wordt ontzorgd. Wij zetten u in uw kracht door middel van innovatieve oplossingen en gedegen advies. Door up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in het ICT-landschap zijn we in staat om te voorzien in wat het bedrijf of de school van de toekomst nodig heeft.

Lees meer >>
EuroSys is een hardware, software en cloud-leverancier en heeft twee vestigingen in België. We verzorgen oplossingen op maat voor onderwijs, maar ook het bedrijfsleven en overheden. Ons team bestaat uit 60 ICT Professionals. We bieden oplossingen op het gebied van: IT infrastructuur, clouddiensten, printers, telecom, onderhoud & support en opleidingen.

Lees meer >>
Partner Codeshake
Codeshake is het zusterbedrijf van Cloudwise, gevestigd in Istanbul. Ze bieden softwareoplossingen aan onze klanten met behulp van geavanceerde technologieën. Codeshake is gespecialiseerd in het Google Cloud Platform en de Google Workspace-omgeving. Daarnaast ontwikkelen ze schaalbare systemen die elke dag duizenden mensen over de hele wereld gebruiken.

Lees meer >>
Partner logo Sysworks
Dankzij de passie voor technologie zorgt SysWorks ervoor dat de kwaliteit van lesgeven op scholen verhoogd wordt. SysWorks heeft een breed portfolio aan ICT-diensten opgebouwd.

Lees meer >>

Partners in ontzorging

Cloudwise heeft ICT partners in zowel Nederland als België. Deze partners en Cloudwise hebben een gezamenlijke missie: heldere oplossingen voor het onderwijs die de regie bij de school leggen. We bieden cloudoplossingen die kosten besparen en ICT’ers ontzorgen.

Let’s team up!

Partners van Cloudwise kunnen ons product, het COOL platform, aanbieden in hun eigen regio. Ze kunnen je als school ook verder helpen met implementatie en uitleggen hoe COOL werkt.

Ben je ICT dienstverlener en zie je mogelijkheden om samen met ons ICT voor scholen beter en makkelijker te maken? Neem contact met ons op en kom langs voor een bakje koffie en een goed gesprek.