Skip to main content

Google Certified Educator cursus bij Cloudwise

Wil je de Google Workspace for Education apps, zoals Google Drive en Presentaties nog beter onder de knie krijgen? En je kennis bevestigen door middel van een certificaat? Volg dan de Google Certified Educator cursussen – nu tijdelijk met korting!

Wat is een Google Certified Educator cursus?

Google Certified Cursussen zijn er om jou als onderwijsprofessional nog effectiever gebruik te laten maken van alle Google for Education apps.  Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee types:

Google Certified Educator - Level I

Tijdens deze cursus verdiep je je verder in de mogelijkheden van de veelgebruikte Google applicaties, zodat je deze (nog) beter onder de knie krijgt. Daarnaast maak je kennis met andere, minder bekende, handige applicaties en ontdek je hoe je de geleerde vaardigheden direct toepast in de klas. Leer bijvoorbeeld hoe je de onderzoeksvaardigheden van leerlingen of collega’s verbetert met handige functies van Google Chrome. Ontdek ook hoe je je lessen interactief kunt maken met Presentaties. Of ben je benieuwd hoe je Documenten kunt inzetten om in de klas en binnen je team efficiënt te kunnen samenwerken?

Lees meer over de Google Educator Level 1

Google Certified Educator - Level II

Tijdens deze cursus leer je meer over het digitaliseren van schoolwerk en hoe je dit voor je scholengroep kunt inzetten. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van Google Zoeken, Verkennen en Google Scholar. Pas tools in Google Spreadsheets toe om data te analyseren en interpreteren. Of ontwikkel interactieve curricula, leermodellen en portfolio’s. Daarnaast gaan we in op diverse onderwijsmodellen, zoals blended learning en bekijken we hoe je ICT kunt gebruiken om je onderwijs te verrijken. Ook leer je hoe je de geavanceerde functies van Google Apps op een efficiënte manier inzet. Zo kun je je klas- en schoolmateriaal gemakkelijk organiseren. 

Lees meer over de Google Educator Level 2

Wat ga je leren?

  • Leer efficiënt samen te werken met de applicaties van Google.
  • Stel je zelf in staat om interactieve lessen te maken met gebruik van de handige Google for Education applicaties.
  • Leer bewust gebruik te maken van technologie en de Google applicaties in de klas.
  • Leer veelgebruikte maar ook minder bekende applicaties Google applicaties op een creatieve en efficiënte manier inzetten.
  • Krijg inzicht in hoe je jouw team kunt ondersteunen in het gebruik van Google applicaties.
  • Breng je eigen digitale vaardigheden naar een nóg hoger niveau.
  • Leerlingen een stem geven.
  • Tijd besparen met behulp van digitale middelen creatieve en efficiënte manier inzetten

Tijdelijk scherp geprijst!

Je leert logischerwijs meer van twee cursussen, dan van één. En in dit geval is de combinatie van de cursussen echt van toegevoegde waarde. Daarnaast bouw je aan de basis om hierna opgeleid te kunnen worden tot gecertificeerde Google Coach met ons Coachingprogramma.

Profiteer tijdelijk van de bundelactie en volg Google Certified Educator Level 1 en Level 2 met 20% korting! De actie loopt tot en met 30 juni 2024. Wil je deze kans niet missen? Wil je meer informatie ontvangen dan kan je direct contact opnemen met onze trainer Mathijs van Leeuwen of stel je vraag via het contactformulier.

Mathijs van Leeuwen

Mathijs van Leeuwen

Trainer & Onderwijskundige bij Cloudwise Academy

Ik ben Mathijs, een enthousiaste trainer met een passie voor digitale geletterdheid en de integratie van ICT in het onderwijs. Als onderwijskundige met ervaring voor de klas, geloof ik sterk in de kracht van technologie om ons onderwijs verder te ontwikkelen. Mijn missie is om leraren te ondersteunen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om boeiende, (digitale) leeromgevingen te creëren!

Support