Het gemak van een volledige online leeromgeving

Gynzy en Cloudwise komen met een nieuw gezamenlijk aanbod. Dankzij deze partnership maken we het voor scholen nog makkelijker om over te stappen op Gynzy & Cloudwise. Door onze krachten te bundelen bieden wij scholen het gemak van een volledige online leeromgeving met de volgende software:

 • een online leerplatform
 • digitale adaptieve verwerking
 • interactieve instructie met bordsoftware

De beste producten op het gebied van online leren en werken in 1 betaalbaar pakket!

Vraag direct een offerte aan

Gynzy


Gynzy ontwikkelt digitaal leermateriaal: instructie voor op digiborden en verwerking voor op leerling devices. Samen met leerkrachten ontwikkelt Gynzy optimale middelen om leren leuker en beter te maken.

Gynzy oefen- en bordsoftware

 • Adaptief leren, dus afgestemd op het niveau van de individuele leerling en met door jou bepaalde doelen
 • Leerstof voor taal, rekenen, woordenschat en grammatica
 • Bordtools: een digitaal canvas waar je op schrijft, tekent of instructie mee geeft
 • Honderden kant en klare instructielessen voor rekenen
 • Educatieve spellen en puzzels om samen op het touchscreen te doen
 • Houd regie en volg de voortgang van je leerlingen met actuele leerling inzichten
 • Bepaal zelf met welke leerdoelen jouw leerlingen aan de slag gaan

Het COOL leerplatform van Cloudwise

 • Toegang tot al je lesmateriaal met 1 inlog
 • Zelf lesmateriaal klaarzetten voor je groep
 • Regie in de klas: digitaal meekijken met je leerlingen en schermen vergrendelen
 • Handig samenwerken
 • Groepen up-to-date door de koppeling met je administratiesysteem zoals ParnasSys
 • Opdrachten digitaal uitdelen en in laten leveren met Google Classroom
 • Hulp op afstand: bel, mail of chat, we staan voor je klaar en lossen het op

Voor dit hele pakket betaal je nu maar € 6,- excl. btw, per leerling per jaar.

Let op! Dit is een tijdelijk aanbod wat per direct beschikbaar is voor startende scholen. Gebruik maken van dit aanbod kan t/m 1 juli 2019, hierna vervalt de mogelijkheid om te starten met deze actie. Mocht jouw school overgaan op uitgebreid gebruik van Cloudwise of Gynzy dan helpen wij jou graag met deze overstap. Scholen die in het verleden al een Gynzy of Cloudwise account of proefabonnementen hebben gehad zijn uitgesloten van deelname.

Vraag nu een offerte aan

Waarom is dit de ideale oplossing?

Goede vraag, hier een aantal redenen:

 • Bespaar tijd: met Gynzy heb je geen nakijkwerk en je ziet direct de groei per leerdoel. De koppeling met ParnasSys zorgt ervoor dat jouw informatie automatisch gesynchroniseerd is.
 • Eenvoudig: bespaar je leerlingen het onthouden van allerlei wachtwoorden. Onderbouwleerlingen kunnen zelfs inloggen met een plaatje, zodat ze geen tekens hoeven te onthouden.
 • Het moet simpel werken. Beide oplossingen zijn zo gemaakt dat jij en je leerlingen er heel intuïtief gebruik van kunnen maken
 • Cloudwise en Gynzy staan in het onderwijs bekend om hun kwalitatieve producten. In dit pakket heb je dus het beste van beide werelden (een platform voor al je lesmateriaal, de tools voor instructie en oefenen van Gynzy).

FAQ

Heb je een vraag? Hieronder beantwoorden we de meestgestelde vragen. Wil je persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Cloudwise.

Zoveel functionaliteit en content voor deze prijs, dat kan toch eigenlijk niet?

Daar zeg je wat. We willen het de leerkracht en ICT’ers zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we hiermee alle scholen in Nederland de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Gynzy en Cloudwise.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt €6 excl. btw per leerling per jaar. Daarnaast moet je eenmalig rekening houden met de kosten van migratie en training. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Hoe lang mag ik van dit aanbod gebruikmaken?

 • Binnen dit aanbod mag je onbeperkt gebruik maken van Gynzy bordsoftware & justCOOL. Wil je upgraden naar SuperCOOL waarbij Cloudwise je ook ontzorgt op het gebied van beheer? Dan praten we graag verder over wat we voor je kunnen betekenen.
 • Voor de Gynzy verwerkingssoftware is deze actie geldig t/m 31-12-19.  Mocht je als gebruiker eerder overstappen op volledig gebruik en je methode werk- en oefenboeken gaan vervangen, dan helpen wij hiermee. In dit proces zal Gynzy jouw school begeleiden zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wat is het verschil tussen JustCOOL en SuperCOOL? Hieronder leggen we het aan je uit.

JustCOOL is inclusief:  toegang tot het COOL platform, G suite for Education, Google Classroom, beheer van de Chromebooks en support op afstand. SuperCOOL is de upgrade van JustCOOL. Hierbij is alles van JustCOOL inbegrepen, inclusief het beheer van vaste pc’s, beheer van het schoolnetwerk en support op locatie. 

Welke devices werken het beste met dit pakket?

We raden je aan om te werken met Chromebooks: betaalbare devices speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Cloudwise helpt je graag verder als je advies nodig hebt.

Moet ik Google of juist Microsoft accounts hebben?

Waar je ook mee werkt, wij zorgen ervoor dat alles goed met elkaar samenwerkt. Inmiddels ervaren veel scholen de voordelen van werken met de tools Google for Education waaronder Google Classroom.

Ik gebruik het COOL platform van Cloudwise al. Kan ik dan ook Gynzy uitproberen?

We zijn blij dat je het vraagt: jazeker! Als je jouw school voor 1 juli 2019 aanmeld, maak je 1 jaar gratis gebruik van Gynzy bordsoftware en t/m 31 december van de verwerkingssoftware. Klinkt goed, toch? Neem contact met Gynzy op.

Ik gebruik Gynzy al. Kan ik dan ook het COOL platform van Cloudwise uitproberen?

Uiteraard! Gynzy gebruikers kunnen zonder extra abonnementskosten het COOL platform uitproberen tot en met 31 december 2019. Neem gelijk even contact met ons op.