Skip to main content

Fijne, snelle devices voor in de klas

In de klas wil je lekker vlot aan de slag. Met devices waarmee je gemakkelijk en snel online werkt. We helpen je graag om de ideale devices voor jouw school te vinden.

Voor ieder wat wils: snelle, betaalbare Chromebooks, een Windows computer met een zwaardere processor of een iPad voor meer creatieve vrijheid.

Waarom een Chromebook?

Zo'n 70% van de scholen in Nederland werkt met Chromebooks. Dit is niet voor niets, want een Chromebook is betaalbaar en werkt intuïtief voor zowel leerlingen als leerkrachten. Ze starten lekker snel op, je hoeft niet te wachten op het installeren van updates. Ook bespaar je kosten op beheer en support, doordat er weinig mis kan gaan met een Chromebook. Er kunnen meerdere leerlingen met dezelfde Chromebook werken, zonder dat ze bij elkaars bestanden kunnen komen.

Bekijk onze Chromebooks

Waarom een Windows device?

Werk je niet in de cloud op school? Of hebben leerkrachten of leerlingen specifieke software nodig die veel van een processor vergt? Dan is een Windows device een goede optie.

Bekijk het aanbod Windows devices

Waarom een iPad?

iPads zijn erg geschikt voor jonge leerlingen die nog niet kunnen lezen of schrijven. Met onder andere educatieve games, een voorleesfunctie en tekenapps gaan leerlingen op een creatieve wijze aan de slag met de lesstof. We kunnen Apple devices ook voor jouw school beheren.

Lees hierover meer
Support