is succesvol aan je winkelwagen toegevoegd.

Inhoud

Ben jij op het hoogte van het ICT-niveau van al je medewerkers? Je wilt een professionaliseringsslag slaan met de school of stichting op het gebied van ICT. Maar, waar liggen de behoeften? Je hebt mooie doelen geformuleerd rondom ICT binnen het onderwijs, maar waar begin je en hoe werk je overzichtelijk aan de vaardigheden van individuele medewerkers? Onze ICT-vaardigheden scan kan voor jou de oplossing zijn.

Hoe werkt de scan?

Alle medewerkers vullen één of meerdere vragenlijsten in. Hierin worden alle (instrumentele) vaardigheden binnen verschillende G Suite en Office 365 applicaties, digitale geletterdheid en basisvaardigheden rondom bijvoorbeeld hardware en (educatieve) software getoetst. Als je wilt, kun je ook nog een sectie toevoegen met specifieke vragen vanuit de school of stichting.

De resultaten

Elke medewerker krijgt na het invullen van de vragenlijst(en) een persoonlijk document toegestuurd met zijn of haar eigen resultaten per onderdeel. Bovendien verzamelen wij alle resultaten in één overzicht die vervolgens met behulp van een verslag en presentatie worden gepresenteerd aan het bestuur. Naast de resultaten die inzicht geven in de huidige stand van zaken, wordt er op basis van de vooraf geformuleerde doelen samen met het bestuur een advies geformuleerd. Dit advies bestaat uit een trainingsprogramma dat helemaal op maat gemaakt is voor de organisatie. Dit kan variëren van persoonlijke begeleiding en coaching voor de ‘achterlopers’ tot klassikale trainingen in Google Classroom en bijvoorbeeld Google Certified Educator cursussen voor de ‘voorlopers’ in combinatie met Train-de-trainer trajecten.

Kosten

Kosten school: €999,- incl. btw
Kosten stichting: €999,- incl. btw + €100,- incl. btw per school binnen de stichting die wordt meegenomen in de scan

Locatie

Bij jou op school

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met jouw accountmanager of bel 085 273 6124.
Support