Skip to main content

Per 1 december 2022 is Jeroen Kuerble de nieuwe algemeen directeur van Cloudwise, gerenommeerd ICT-dienstverlener in het onderwijs. Hij neemt het stokje over van Ludo Hertroijs. Jeroen heeft zijn sporen verdiend in de onderwijssector en neemt veel kennis met zich mee over de educatiemarkt.

Na zijn studie bedrijfskunde (RuG) is Jeroen de uitgeverijsector ingegaan en werkte hij in Nederland, Duitsland, België en UK. In zijn laatste rol was Jeroen statutair directeur van Noordhoff.

De drie founders (Huig Ouwehand, Gertjan van Popering, Gijs Stijnman) hebben vertrouwen in deze keuze. Huig: ‘Met zijn ervaring, kunde en enthousiasme hebben we met Jeroen een sterk persoon gevonden die Cloudwise kan helpen de volgende stap te zetten. We groeien gestaag en hebben er vertrouwen in dat Jeroen deze groei in goede banen weet te leiden, terwijl we de kwaliteit en klanttevredenheid hoog houden.’

Jeroen: ‘Ik geloof in samen mooie dingen maken en problemen oplossen voor klanten. Ik geloof in de kracht van teams, van transparantie en van dialoog. Cloudwise is een prachtig bedrijf met veel potentieel zowel in Nederland alsook internationaal. Ik ben er dan ook trots op deel uit te gaan maken van dit team en zie er naar uit om samen het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Cloudwise te schrijven.’

Cloudwise bedient inmiddels ruim 2.000 scholen in binnen- en buitenland met innovatieve producten en diensten, zoals het COOL leerplatform en de toetsoplossing COOL Check.  Met de benoeming van Jeroen neemt Cloudwise de volgende stap in haar ontwikkeling naar een succesvolle internationale speler op het gebied van moderne ICT-oplossingen in het onderwijs.

Foto Jeroen Kuerble nieuwe directeur Cloudwise

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Support