fbpx Skip to main content

Cloudwise-telefonie
Je hebt er ongetwijfeld over gehoord: beldienst VoIP. Bellen via de internetverbinding in plaats van de analoge telefoonlijn. Met betere kwaliteit en lagere kosten als gevolg. Hoe stap je zo snel mogelijk over op VoIP?

Bij veel scholen zijn de koperen telefoonlijnen verouderd. Providers knappen de verbindingen doorgaans niet meer op. Dat komt de kwaliteit van bellen niet ten goede, want je hoort vaak een krakerig geluid. Onhandig, als je als school bijvoorbeeld helder wilt communiceren met ouders of medewerkers.

Voordelen van VoIP

VoIP staat voor Voice over IP, bellen via de internetverbinding. Belangrijkste: de kwaliteit van het geluid. Gesprekken klinken via de internetverbinding kraakhelder, zoals het hoort. Je kunt bovendien bellers makkelijker en sneller doorschakelen en eenvoudig nummers toevoegen.

Bellen via COOL

VoIP hoort bij moderne ICT, zeker ook in het onderwijs. Daarom zorgen wij als Cloudwise dat straks iedereen binnen de school via VoIP kan bellen. Als je wilt overstappen, zetten wij de bestaande overeenkomst stop en zorgen dat je de volgende dag via de internetverbinding belt. Zonder dat telefoonnummers wijzigingen. Let goed op hoe lang je contract met een telecomprovider nog duurt. Er zitten soms flinke kosten aan overstappen binnen je bestaande contract.

Vaste prijs voor bellen

Je betaalt voor bellen via de internetverbinding voor een totaalpakket (onbeperkt bellen) en niet per minuut, zoals bij veel andere telecombedrijven. We leveren bovendien telefoons die dankzij de functionaliteit en flexibiliteit uitermate geschikt zijn voor het onderwijs.

Leave a Reply

Support