fbpx Skip to main content

Heb jij het paasei gevonden in het COOL platform? We verstopten ook dit jaar weer een ‘easter egg’. Met veel enthousiasme zijn leerlingen (en leerkrachten) gaan speuren. We kregen ruim 750 reacties binnen van iedereen die thuis druk op zoek was naar het ei!

Waar zat het paasei verstopt?
Sommige antwoorden kwamen al heel vroeg (vóór 07.30 uur) bij ons binnen. Maar waar zat ‘ie verstopt? Hij kwam tevoorschijn als je met je muis op je avatar ging staan!

Zoveel reacties
Wat hebben we veel inzendingen mogen ontvangen. Deze reacties die meegestuurd werden, vonden we zelf heel leuk:

“Wat een leuke actie van jullie. Mijn klas zat vanochtend al vroeg klaar om te gaan zoeken, wat een pret in de classroom. Om 07.55 uur was het ei gevonden. Met het maken van het screenshot hebben ze gelijk een nieuwe ICT-vaardigheid geleerd. Helemaal leuk!”

“Deze leerling kon niet wachten! Ze krijgen iedere dag een dagtaak, het ei zoeken was natuurlijk de eerste opdracht! Leuk zo’n opdracht in deze gekke tijd!”

“Ik heb 20 kinderen en voor 9.30 uur had ik al zeker 12 eieren binnen…. Goed verstopt dit jaar. Applaus voor deze leuke actie (zeker ook in deze tijd waarin jullie het al zo enorm druk hebben).”

“De kinderen zijn reuze enthousiast, mijn mailbox was in één keer vol met screenshots! :)”

“Uit de tekst maak ik op dat er maar 1 paasei verstopt is. Echter heb ik een aantal creatieve leerlingen en die hebben er nog wat meer gevonden.”

De gelukkige winnaars
We hebben alle correcte inzendingen bij elkaar verzameld en er zijn willekeurig 5 winnaars getrokken. Staat jouw naam in onderstaande video? Jeej, gefeliciteerd! Je ontvangt een paaspresentje voor de hele klas! Het is iets wat elke leerling en leerkracht goed in de tuin of op het balkon kan gebruiken ;).

Helaas niet gewonnen? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een nieuwe kans!

Leave a Reply

Support