is succesvol aan je winkelwagen toegevoegd.

Inhoud

Heb je één of meerdere ICT-vaardige docenten in jouw organisatie die graag hun kennis op regelmatige basis willen delen met collega’s? Dan is het Train de trainer traject iets voor jullie.

Wat is train de trainer?

Cursisten leren om hun eigen collega’s te trainen, ondersteunen en begeleiden in het gebruik van G Suite for Education applicaties. Hierbij wordt rekening gehouden met de situatie en het kennisniveau van de deelnemers. Hebben de cursisten al Google Certificaten? Dan kan er gefocust worden op andere handige tips & tricks binnen de G Suite Apps die in Google Educator cursus niet naar voren komen. Daarnaast worden er handvatten geboden om zelf trainingen op te zetten voor collega’s en kijken we naar hulpmiddelen als inventarisatieformulieren en opdrachtkaarten.

Keuze uit drie varianten

We kunnen je 3 varianten bieden:
Een losse training van 3 uur - cursisten zijn al in het bezit van Google certificaten
Een traject van meerdere trainingen - cursisten behalen tijdens dit traject minimaal één Google certificaat
Een traject van meerdere trainingen - cursisten hebben geen Google certificaten en willen die ook niet behalen

Ons advies

Wij adviseren om de training te combineren met de cursus Google Educator Level 1 en/of 2 (variant 2). Deze cursussen geven je namelijk inzicht in vrijwel alle Google Apps en helpen om deze beter in het onderwijs in te zetten. Op de vorige pagina’s staat beschreven wat je leert tijdens deze cursus. Neem contact op met je accountmanager voor een offerte op maat.

Kies je toch voor een traject zonder de certificaten te behalen, dan bepalen wij samen met jou wat een passend traject is. Hierbij wordt aandacht besteed aan jullie verwachtingen en doelen. Zo kunnen jouw medewerkers toch trainingen binnen de organisatie geven.

Duur

Vanaf drie uur

Aantal deelnemers:

Max. 8 deelnemers

Locatie

Bij jou op school

Kosten

€ 495,- incl. btw voor de eerste variant (losse training en cursisten zijn al in het bezit van
Google certificaten). Neem contact op voor een offerte op maat voor de overige varianten.

Contact aanvraagSupport