fbpx Skip to main content

Webinars

Door een webinar voor je eigen stichting of scholengroep te organiseren, kun je een grote groep medewerkers tegelijk op afstand trainen. Deze webinar is alleen beschikbaar voor werknemers van jouw stichting of scholengroep, waardoor je in kunt gaan op persoonlijkere situaties waar je als school tegenaan loopt.

Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

  • Google Classroom
  • Google Hangouts Meet
  • Google Formulieren
Google Classroom

De applicatie Google Classroom biedt een uitkomst in tijden waarin je op afstand lesgeeft. Wil je je klas digitale opdrachten laten maken? Google Classroom zorgt ervoor dat elke leerling een eigen versie van de opdracht krijgt. De status van de opdrachten wordt overzichtelijk bijgehouden. Zo zie je in één oogopslag wanneer een opdracht is ingeleverd en welke leerlingen nog bezig zijn.

Google Hangouts Meet

Google Hangouts Meet is een handige applicatie om online met elkaar in contact te blijven. Je kunt online vergaderen, met leerlingen videobellen en trainingen organiseren voor je team. Daarnaast kun je deze applicatie gebruiken om een instructievideo op te nemen, zodat leerlingen deze kunnen terugkijken.

Google Formulieren

Wat je rol ook is binnen de school: Google Formulieren is een handige applicatie van Google. In deze trainingssessie laten we zien hoe je eenvoudig vragenlijsten, inventarisaties, toetsen en enquêtes maakt.

Details
  • Aantal deelnemers: maximaal 250 deelnemers
  • Kosten: € 450,- (vrijgesteld van btw)
  • Tijdsduur: 1 uur
Hoe werkt het?

Iedere deelnemer van de webinar kan waar dan ook ter wereld deelnemen. Als stichting of scholengroep kun je een webinar aanvragen door onderaan deze pagina op de button “aanvragen” te klikken. De afdeling trainingen neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Je ontvangt vervolgens een link van Hangouts Meet, welke je kunt delen met maximaal 250 deelnemers om de training bij te wonen. De webinar wordt door één van onze trainers verzorgd. In de chat zijn één of twee trainers van Cloudwise aanwezig (afhankelijk van het aantal deelnemers). Zij beantwoorden alle vragen gedurende de sessie en ondersteunen de deelnemers waar nodig.

Support