Cloudwise Academy

Dankzij afstandsonderwijs is er een grote groei gemaakt in het beheersen van Google Apps. Ook wij hebben natuurlijk niet stilgezeten en zijn bezig om onze cursussen en trainingen compleet op de schop te gooien om met jullie de ‘next level’ kennis over Google Apps te kunnen bieden. Hou ons trainingsaanbod in de gaten!

Online trainingen

Kan jouw team ook extra training over COOL of Google applicaties gebruiken? Deze online trainingen en webinars zijn bedoeld voor je team, individuen of de gehele stichting.

Bekijk het online trainingsaanbod

Primair onderwijs

Wil je in de klas meer met ICT werken, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Onze trainingen, workshops en cursussen helpen hierbij. Zo gaan we tijdens de nieuwe workshop ICT-toolbox aan de slag met eenvoudige, gratis tools die je de volgende dag al kan inzetten. Dit geeft je handvatten hoe je technologie toepast in je dagelijkse werkzaamheden binnen het onderwijs.

Bekijk het opleidingsaanbod voor PO

Voortgezet onderwijs

Wil je weten hoe je collega’s mee kan nemen in veranderingen, zoals het werken in de cloud of de de overgang van Office 365 naar G Suite? De trainingen, workshops en cursussen van Cloudwise Academy geven het team handvatten hoe ICT je onderwijs leuker en makkelijker maakt. Ook handig: creëer een (persoonlijk)ontwikkelingsplan op basis van het ICT-niveau en behoeften van de medewerkers door middel van de ICT-vaardighedenscan.

Bekijk het opleidingsaanbod voor VO
Lespakket Mediawijsheid

Leren met opdrachtkaarten

Speciaal voor leerlingen hebben we opdrachtkaarten ontwikkeld. Leerlingen leren aan de hand van deze opdrachtkaarten de Google Apps kennen. De kaarten zijn geschikt voor zowel PO als VO. Bekijk en bestel de opdrachtkaarten gemakkelijk via onze webshop. Tip: we hebben onze opdrachtkaarten voor VO volledig vernieuwd!

Bekijk alle opdrachtkaarten

Hulp op maat

Ben je op zoek naar iets wat niet in ons trainingsaanbod staat? Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen je verder! Er is namelijk meer mogelijk naast het standaard aanbod op onze website. We denken namelijk graag mee over nieuwe mogelijkheden om jullie medewerkers te professionaliseren. Bijvoorbeeld over de invulling van een studiedag of het geven van een korte inspiratiesessie over het gebruiken van ICT in het onderwijs. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Stel je vraag