Cloudwise Academy

Verschillende trainingen, workshops en opleidingen op het gebied van ICT in het onderwijs.
Nodig ons uit bij jou op school of kom langs bij Cloudwise in Woerden!

Leren met opdrachtkaarten

Speciaal voor leerlingen hebben we opdrachtkaarten ontwikkeld. Aan de hand van de opdrachtkaarten, leren leerlingen de Google Apps kennen. De kaarten zijn geschikt voor zowel PO als VO. Bekijk en bestel de opdrachtkaarten gemakkelijk via onze webshop.

Bekijk de opdrachtkaarten

Actuele trainingen en cursussen

Ons aanbod is inmiddels uitgebreid met nieuwe sets opdrachtkaarten. Daarnaast is het nu mogelijk om een Privacycheck aan te vragen, waarbij we met de ICT'er meekijken naar de G Suite omgeving en de privacyinstellingen. Je kunt ook een Train-de-trainer traject te doorlopen in combinatie met onze Google Certified Educator cursussen. We hebben veel tijd en energie gestoken in het maken van een ICT-vaardighedenscan. Deze scan geeft inzicht in het niveau van de medewerkers wat betreft G Suite applicaties, digitale geletterdheid en basisvaardigheden rondom hardware en (educatieve) software. Op basis van deze resultaten ontvang je als school of stichting een op maat gemaakt trainingsprogramma.

ICT en innovatie

De workshops en opleidingen op het gebied van visievorming, ICT en innovatie verzorgen we in samenwerking met onze partners Arno Coenders Training & Advies en Edicta. Twee trainingsorganisaties die de onderwijspraktijk goed kennen en hun sporen verdiend hebben in het onderwijs. Ook voor ondersteuning bij het ICT-beleidsplan of een interim ICT-coördinator kun je bij ons terecht.

Heb je een vraag over de trainingen?

Stel je vraag