Skip to main content

Cloudwise Academy adviseert, begeleidt en traint.

Het onderwijs van de toekomst

We leven in een steeds sneller veranderende wereld, waarin technologie een grote rol speelt. Cloudwise Academy gelooft in een schoolomgeving die past bij deze moderne, digitale wereld. We adviseren en trainen je daarom graag om samen onderwijs te creëren dat aansluit bij de belevingswereld van leerlingen, leraren, ICT’ers en het bestuur.

Dit zijn wij

Onze Academy bestaat uit enthousiaste, gecertificeerde trainers en onderwijsadviseurs. Deze Cloudwisers hebben ieder hun eigen expertises en velen van hen hebben een achtergrond in onderwijs en ICT.

We bieden op verschillende manieren ondersteuning: van trainingen in ICT-tools tot aan advies en begeleiding in ICT-professionaliseringstrajecten. Denk aan het ontwikkelen van een visie, het creëren van draagvlak bij het schoolteam of het verbeteren van vaardigheden van je medewerkers. Elke begeleiding is op maat en gericht op het type onderwijs en de inzet van technologie op jouw school.

Ons aanbod | Cloudwise Academy

Het einde is in zicht! Geen training gevonden. Weet je alles al!?

Bekijk meer

Advies en begeleiding op maat

Elke school en situatie is uniek – en daarmee de hulpvragen ook. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om de behoeftes van jouw school in kaart te brengen.

Ook bouwen aan jouw digitale toekomst?

Cloudwise PO opleidingsgids - 2023 en 2024 - basisonderwijs
Support