Skip to main content

Leerlingen die allerlei wachtwoorden moeten onthouden? Dat is niet handig. Met COOL kunnen leerlingen inloggen met plaatjes als wachtwoord. Zo start je de dag niet met vragen als ‘juf, ik weet mijn wachtwoord niet meer’ en kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag.

Zo werkt het
Dankzij de Plaatjeslogin – een combinatie van een profielfoto en afbeeldingen – krijgen leerlingen eenvoudig toegang tot het COOL platform. En dat niet alleen, leerlingen kunnen namelijk ook met plaatjes inloggen op hun Chromebook in plaats van een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunnen ook de jongste leerlingen meteen aan de slag met educatief materiaal, zoals de Microsoft 365 of Google Workspace for Education apps. Stiekem zijn we best trots op dat we deze functionaliteit, die Google wereldwijd onder de aandacht brengt, zelf ontwikkelden.

Check onderstaand filmpje hoe het precies werkt.

Plaatjeslogin combineren met QR-login
Je kunt naast het inloggen met plaatjes ook inloggen met een QR-code. Je kunt deze inlogmethodes ook combineren voor aanvullende veiligheid. Lees meer over QR-login.

Maak je nog geen gebruik van COOL?
Plaatjeslogin is een functie binnen ons COOL platform. In dit leerplatform kunnen leerkrachten en leerlingen hun werk vinden en makkelijk applicaties van educatief materiaal gebruiken. Als leraar zie je dan waar leerlingen goed in zijn en welke vaardigheden meer aandacht verdienen. Zodat ieder kind het onderwijs krijgt dat nodig is voor de beste ontwikkeling.

Ben je ook benieuwd wat het COOL platform en Plaatjeslogin voor jouw onderwijs kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je extra uitleg en indien gewenst een demo te geven.

Vraag een demo aan

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

Support