Skip to main content

De scholen van Cloudwise

Wij kunnen je wel vertellen wat Cloudwise voor je kan betekenen, maar het is natuurlijk wel leuker om dat van je onderwijscollega’s te horen.

De samenwerking tussen Cloudwise en Stichting CKC Drenthe loopt inmiddels al meer dan een jaar. In deze periode hebben ze samen 31 kindcentra ondersteund met ICT-oplossingen, die zowel gebaseerd zijn op Microsoft als Google. Stichting CKC Drenthe deelt graag hoe het implementatieproces is verlopen, welke ervaringen ze hebben opgedaan, en waarom ze hebben gekozen voor #SamenCOOL.

iris van Rooij & Remco Luitjens | ICT'ers bij Stichting CKC Drenthe

Lees hun verhaal

Stichting OBO is onlangs de samenwerking met Cloudwise aangegaan!

Hiermee ontzorgt Cloudwise 15 scholen met ICT-oplossingen die werken vanuit Microsoft én Google.

Maak kennis met Stichting OBO en kom meer te weten over het implementatieproces, de ervaringen en de reden voor OBO om te kiezen voor #SuperCOOL.

Stef van Gastel | Regisseur ICT, Stichting OBO

Lees hun verhaal

Stichting Ieder Kind Telt is een onderwijsorganisatie met 10 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs in de gemeente Hellendoorn. Aan het begin van het schooljaar 2022-2023 is er gestart met een visietraject. Directeur van SBO De Brug en tevens bovenschools ICT-coördinator van de stichting: Martijn Kelder, die dit traject aanstuurt, vertelt er meer over.

Martijn Kelder | Directeur SBO de Brug en bovenschoolse ICT-coördinator gehele stichting Ieder Kind Telt

Lees hun verhaal

De scholen van stichting Ante werken al een aantal jaar met het COOL platform en hardware van Cloudwise. Bestuursvoorzitter Geurt Morren en Directeur van OBS de Wetering Peter Hulstein delen waarom ICT, ontwikkeling en samenwerking zo belangrijk is binnen hun onderwijs.

Geurt Morren en Peter Hulstein | Bestuursvoorzitter stichting Ante en Directeur van OBS de Wetering

Lees hun verhaal

De Casimirschool in Gouda is gestart met een pilot van Gynzy en Cloudwise. Op de school wordt er daltononderwijs gegeven. Hierbij staat de keuzevrijheid en ontwikkeling van de leerling centraal en is samenwerken erg belangrijk.

John Tak | ICT'er en leerkracht | Casimirschool Gouda

Lees hun verhaal

Het Willem de Zwijger College werkt inmiddels helemaal in de cloud. Dit traject is geleidelijk verlopen. Mariëtte de Heide (bestuurder) en Leo Wasmus (ICT-coördinator, docent en Functionaris Gegevensbescherming) vertellen hoe ze de overstap naar de cloud aangepakt hebben.

Mariëtte de Heide en Leo Wasmus | Bestuurder en ICT'er | Het Willem de Zwijger College

Lees hun verhaal

Sinds 1,5 jaar werken ze op Basisschool De Goede Herder in Helmond in de Google Workspace for Education omgeving van Google met Chromebooks. Ingeborg Schrama (Directeur Bestuurder) en Fred de Locht (ICT en Media Coach) vinden dat er veel veranderd is.

Ingeborg en Fred | Directeur-Bestuurder en ICT Media Coach | Basisschool De Goede Herder

Lees hun verhaal

Eerst zien dan geloven

Benieuwd waarom scholen voor Cloudwise kiezen? Vraag het ze zelf! Ga langs bij een Cloudwise school bij jou in de buurt. Laat ons weten in welke regio je je bevindt en wij geven een referentieschool aan je door.

Referentie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support