De scholen van Cloudwise

Wij kunnen je wel vertellen wat Cloudwise voor je kan betekenen, maar het is natuurlijk wel leuker om dat van je onderwijscollega’s te horen.

De Casimirschool in Gouda is gestart met een pilot van Gynzy en Cloudwise. Op de school wordt er daltononderwijs gegeven. Hierbij staat de keuzevrijheid en ontwikkeling van de leerling centraal en is samenwerken erg belangrijk.

John Tak | ICT'er en leerkracht | Casimirschool Gouda

Lees hun verhaal

Stichting Voila is de grootste onderwijsorganisatie in Leusden, met nog een nevenvestiging in Achterveld. De stichting heeft 12 scholen met in totaal 2100 leerlingen en 200 medewerkers. De stichting vertegenwoordigt 3 identiteiten: Katholiek, Openbaar en Protestants-Christelijk onderwijs.

Stichting Voila

Lees hun verhaal

Sinds 1,5 jaar werken ze op Basisschool De Goede Herder in Helmond in de G Suite for Education omgeving van Google met Chromebooks. Ingeborg Schrama (Directeur Bestuurder) en Fred de Locht (ICT en Media Coach) vinden dat er veel veranderd is.

Ingeborg en Fred | Directeur-Bestuurder en ICT Media Coach | Basisschool De Goede Herder

Lees hun verhaal

Eerst zien dan geloven

Benieuwd waarom scholen voor Cloudwise kiezen? Vraag het ze zelf! Ga langs bij een Cloudwise school bij jou in de buurt. Laat ons weten in welke regio je je bevindt en wij geven een referentieschool aan je door.