Skip to main content

COOL platform

Eén platform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken. Dat is COOL (Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform).

Werk je al met ons COOL platform?

Leerplatform

Leerlingen vinden al hun digitaal educatief materiaal bij elkaar. Ze hoeven niet steeds opnieuw in te loggen en meerdere wachtwoorden te onthouden.

Admin op orde

COOL kun je koppelen aan het leerlingadministratiesysteem. Zo voorkom je dat je wisselingen op meerdere plekken moet bijhouden.

Houd regie

Doordat je digitaal mee kunt kijken, houd je de regie in de klas. Je ziet hoever ze met de lesstof zijn, of dat ze juist met hele andere dingen bezig zijn.

COOL voor leerlingen

Leerlingen die allerlei wachtwoorden moeten onthouden: niet handig. Dankzij het COOL platform hoeven leerlingen maar één keer in te loggen. Dat kan zelfs met plaatjes en een QR-code. Ze krijgen een overzicht van al hun digitale materialen van de uitgeverijen. Ze maken hun opdracht online en krijgen digitaal feedback van de leerkracht of elkaar. Het COOL platform werkt heel intuïtief op Chromebooks: kinderen hebben het zo door!

Benieuwd naar de mogelijkheden die COOL te bieden heeft voor jouw school? Vraag dan nu een demo aan!

Vraag een demo aan (PO)
Vraag een demo aan (VO)

COOL voor leerkrachten

Dankzij de integratie met Google Classroom en Microsoft Teams zet je digitaal opdrachten klaar, laat ze inleveren en kijkt ze na. Je ziet ook gelijk wie er nog niets heeft ingeleverd of geeft tussentijds feedback op een werkstuk. Met COOL kun je ook digitaal je leerlingen volgen en een berichtje sturen. Handig webapp gevonden? Die zet je gewoon zelf klaar voor jouw groep. Tijd voor de klassikale instructie? Vergrendel de browser van al je leerlingen.

COOL voor ICT’ers

Start je met COOL dan start je met serverloos werken en heb je nauwelijks omkijken naar het beheer. De beheerfunctie in COOL is eenvoudig, dat heb je zo onder de knie. We maken accounts voor je aan vanuit het administratiesysteem, zoals ParnasSys, zodat je accounts in COOL ook altijd up-to-date zijn. Inloggen kan met een Google account of Microsoft 365 account. Traditionele software zoals CITO LOVS wordt gevirtualiseerd zodat er gewoon mee gewerkt kan worden in COOL.

Je bent klaar voor COOL en dan? We komen langs voor een intake, migratie en floorwalk.

Support