Skip to main content

Woensdag 5 juni 2019 vond de allereerste Cloudwise on Tour plaats. We nemen je mee naar deze interessante middag vol inspiratie!

Om 13.00 uur ontvingen we de gasten in ‘De Kas’ in Woerden waar Huig Ouwehand,
één van de Cloudwise oprichters, Intro Cloudwise On Tourde dag aftrapte met een introductie. Hij blikte terug en
vertelde o.a. over alle hoogtepunten van het afgelopen jaar:

Het 5 jarig bestaan van het COOL-portaal, deelname aan de NOT, de diverse awards
die zijn ontvangen en natuurlijk de ISO-certificering die is behaald. Ook werden
de nieuwe plannen voor 2019 toegelicht.

De deelnemers kregen een sneak preview van het nieuwe design van het COOL-portaal
en de nieuwe samenwerkingen met partners zoals Parnassys en Gynzy werden uitgebreid besproken.

Workshops
Hierna konden de bezoekers deelnemen aan twee vooraf gekozen workshops die gegevenWorkshop Gynzy Cloudwise On Tourwerden door externe partners en de experts van Cloudwise.  In de workshops kwamen diverse onderwerpen aan bod.  Zo kregen de deelnemers handvatten voor het (veilig) gebruik van ICT in de school én tips & tricks om voor henzelf en de leerlingen veilige wachtwoorden in te stellen.

Maar er kwam meer aan bod als alleen ICT. Een aantal deelnemers hebben deelgenomen aan de interactieve workshop ‘Mindfulness & Werkdruk’ om ook op dit gebied zichzelf te kunnen ontwikkelen. Ook leuk om de positieve reacties te horen van de deelnemers:

‘Steek je toch altijd weer wat van op, erg verfrissend’

‘Heel interessant. Het maakte echt wat los in mij om weer in gesprek te gaan met directie over de ICT vaardigheden van ons team.’

 

Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning: een heerlijke stoelmassage Stoelmassage Cloudwise On TourProbeerhoek Cloudwise On Tour
of in alle rust wat leuke gadgets testen in de probeerhoek.

We sloten de dag af met een borrel in de Kas, met uitzicht over Woerden, waar iedereen gezellig bij praatte met collega’s uit het onderwijs en Cloudwise medewerkers.

 

 

Aftermovie
Benieuwd naar een sfeerimpressie van deze dag? Bekijk de aftermovie!


Na de zomer organiseren we onze volgende twee Cloudwise on Tour edities in Zwolle en Eindhoven. Zodra de data bekend zijn, laten we dat weten via de nieuwsbrieven. Wil je zeker zijn van een plekje? Stuur dan een mailtje naar marketing@cloudwise.nl dan krijg je sowieso van ons een berichtje zodra je je kunt aanmelden.

 

Cloudwise on Tour wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leave a Reply

Support