Skip to main content

Ben je gecertificeerd docent niveau 1? Word dan nu lid van een groep enthousiaste mensen die het onderwijs, samen met Google, wereldwijd willen transformeren. Het Google for Education team is op zoek naar creatieve geesten op onderwijsgebied voor training en begeleiding van studenten, docenten en bestuurders. Google zoekt leiders die zich willen inzetten voor de transformatie van scholen en de invoering van innovatieve technologieën met focus op de professionele groei.

Het Certified Innovator programma duurt twaalf maanden. Het programma is een professionele ontwikkelingservaring met focus op mentorschap, online leeractiviteiten en een face-to-face Innovation Academy. Deze academy is gericht op persoonlijke begeleiding van nieuwe Innovators bij de invoering van een transformatieproject.

Na deze twaalf maanden blijven Innovators bij het proces betrokken door de doorlopende innovatieprojecten. Ook biedt Google for Education bijzondere mogelijkheden ter bevordering van transformatieve technologieën en praktijken.

Voor meer informatie kun je kijken op deze website. Alle materialen en programma onderdelen voor deze groep zijn in het Nederlands.

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 6 april.

Leave a Reply

Support