Skip to main content

Hoera! Cloudwise heeft voor de 8e keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Alle lof hiervoor gaat uit naar onze klanten, waarvoor dank! Zonder jullie hadden wij dit nooit bereikt. Ook dit jaar zijn we er weer ongelofelijk trots op.

De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. Het is een ranglijst van de snelst groeiende bedrijven van Nederland die mogelijk wordt gemaakt door ABN AMRO, Graydon, KPMG en natuurlijk het FD.

Dit jaar worden er 685 FD Gazellen uitgereikt en behoren we daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium voor de prijs is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Tijdens de uitreiking op 22 november ontvangen de drie snelste groeiers per categorie de gouden, zilveren en bronzen awards.

Internationale groeiambities
Cloudwise heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels bedienen we zo’n 2000 scholen in binnen- en buitenland met innovatieve producten en diensten, zoals het COOL leerplatform en COOL Check. De ambitie is om ook internationaal te groeien tot een succesvolle speler op het gebied van moderne ICT-oplossingen in het onderwijs.

Klanttevredenheid staat voorop
De groei die we hebben doorgemaakt is fantastisch, maar de tevredenheid van scholen blijft het belangrijkste. Persoonlijk en laagdrempelig contact staan bij ons hoog in het vaandel. We horen gelukkig geregeld van onze klanten dat ze ondanks onze groei nog steeds heel tevreden zijn over onze service, de korte lijnen, de bereikbaarheid en het snelle en adequaat handelen, zoals blijkt uit marktonderzoek.

Blije klanten: daar zetten we ons met z’n allen dagelijks graag voor in. Het behouden en verhogen van de klanttevredenheid en uitbreiding van het platform zijn dan ook belangrijke speerpunten voor de komende jaren.

Klanten en partners bedankt!
Cloudwise is trots dat we dankzij onze klanten en partners voor de 8e keer op rij een Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Namens ons allemaal: bedankt! Het schept natuurlijk wel hoge verwachtingen voor het komende jaar. Wij Cloudwisers gaan in elk geval onze uiterste best doen om ook dan weer aan deze hoge verwachtingen te voldoen!

Leave a Reply

Support