Skip to main content

Goed nieuws voor het onderwijs in België: Cloudwise Nederland en Rhombus hebben samen Cloudwise België opgericht. Met de kennis en jarenlange ervaring van Rhombus binnen het onderwijs en het uitgebreide aanbod aan ICT-oplossingen van Cloudwise kunnen we scholen scholen nu compleet ontzorgen op ICT-gebied.

Goede ICT voor het onderwijs

Cloudwise directeur Huig Ouwehand: “Toen we met z’n drieën, (met GertJan van Popering en Gijs Stijnman) Cloudwise oprichtten, hebben we nooit durven dromen van zo’n succesverhaal. Naast de constante groei in Nederland, zien we dat er ook in België een enorme behoefte is aan goed georganiseerde ICT voor scholen. En het liefst lekker simpel en makkelijk geregeld. Dat is precies waar we goed in zijn volgens onze klanten.” 

Dit brengt niet alleen voordelen voor Belgische scholen. Ouwehand: “Het geeft ook kansen voor onze samenwerkingspartners, zoals uitgeverijen en andere onderwijsleveranciers die ook in België actief zijn. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we onderwijsprocessen makkelijker en geautomatiseerd laten verlopen voor scholen, dus minder ‘rompslomp en gedoe’ en meer tijd om zich te concentreren op het geven van goed onderwijs.”

België is er klaar voor

De keuze om deze uitdaging aan te gaan met partner Rhombus was snel gemaakt. De jarenlange samenwerking geeft veel vertrouwen voor een gezamenlijke toekomst in de vorm van Cloudwise België. Philip Vermeylen, directeur van Cloudwise België, ziet veel kansen voor de nieuwe onderneming. “In België is een opmars van scholen die innovatief onderwijs willen aanbieden en daar de juiste infrastructuur voor zoeken. Van advies tot training en van hardware tot het COOL leerplatform: we ondersteunen deze scholen graag!”

Samen zijn we natuurlijk hartstikke trots op dit heugelijke feit en drinken we er een mooi Belgisch biertje op. Proost!

Leave a Reply

Support