Skip to main content

Met trots mogen we delen dat we voor het derde jaar op rij tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland behoren! Hiermee vinken we 2019, 2020 én 2021 af. We zijn ontzettend dankbaar voor alle scholen, partners en medewerkers die met ons mee willen groeien.

Snelstgroeiend in omzet of personeel
Afgelopen jaar is voor veel ondernemers niet gemakkelijk geweest. Toch is er ook veel groei geweest, blijkt uit het jaarlijks onderzoeksrapport ‘Top 250 Groeibedrijven’ van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. De Top 250 Groeibedrijven is samengesteld uit de 250 Nederlandse bedrijven die het hardst gegroeid zijn in omzet of personeel over de afgelopen drie jaar. Hiervoor moet je de afgelopen drie jaar minstens 20% gegroeid zijn in FTE of omzet. Cloudwise is geschaald in de categorie ‘Business & Information Services’. Bekijk hier de volledige lijst van 250 Groeibedrijven.

Over de Top 250 van 2021 zegt Justin Jansen – hoogleraar Ondernemerschap en wetenschappelijk directeur van Erasmus Centre for Entrepreneurship – het volgende: “Deze bedrijven zijn vooruitstrevend in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en zijn ook in staat om de sterke groei van hun organisatie te managen. Dit doen ze door de organisatie continu te verbeteren, te versnellen en aan te passen aan toekomstige uitdagingen.”

Meer groeiambities
Cloudwise heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels bedienen we zo’n 1800 scholen in binnen- en buitenland met innovatieve producten en diensten, zoals het COOL leerplatform. Afgelopen jaar heeft Cloudwise met de nieuwe CEO Ludo Hertroijs de volgende stap gezet in haar verdere ontwikkeling. De ambitie is om ook internationaal te groeien tot een succesvolle speler op het gebied van moderne ICT-oplossingen in het onderwijs.

Ludo spreekt hierover uit: “Cloudwise heeft zich bewezen in de Nederlandse markt als een leider op het gebied van ICT-oplossingen voor het onderwijs en is op weg om uit te groeien tot een internationale speler van formaat. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Klanttevredenheid staat voorop
Groei is mooi, maar de tevredenheid van scholen blijft het belangrijkste. Persoonlijk en laagdrempelig contact staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. We horen gelukkig geregeld van onze klanten dat ze ondanks onze groei nog steeds heel tevreden zijn over onze service, korte lijnen, bereikbaarheid en het snelle en adequaat handelen. Zo ook van de stichtingen CSG De Waard en Jong Leren:

“Wij zijn een organisatie van 16 scholen (Primair onderwijs), met ongeveer 2.800 leerlingen en maken gebruik van de diensten van Cloudwise. We zijn hier heel tevreden over. Met name de korte lijnen binnen de organisatie spelen hier een belangrijke rol.” – Marco Noordhoek, Controller van Christelijke Scholengroep de Waard.

“Wij, stichting Jong Leren (25 basisscholen), hebben Cloudwise als beheerder. Deskundig, denkt mee, staat open voor, klantvriendelijk en niet onbelangrijk; fijne medewerkers met humor.” – Lisette Neijzen, Beleidsmedewerker onderwijs en innovatie bij Stichting Jong Leren.

Hier doen we het voor: blije klanten! Het behouden en verhogen van de klanttevredenheid en uitbreiding van het platform zijn dan ook belangrijke speerpunten voor de komende jaren.

Klanten, partners en medewerkers bedankt!
Bij Cloudwise zijn we trots dat we dankzij onze klanten, partners en medewerkers opnieuw bij de 250 snelste groeiers mogen horen. Namens ons allemaal; bedankt!

 

Meegroeien bij Cloudwise?
Bij Cloudwise hebben we dus, juist omdat wij enorm groeien, ruimte voor nieuwe collega’s met eigen creatieve input en oplossingen. Geïnspireerd om met Cloudwise impact te maken in jouw ideale functie? Kijk snel of jouw functie erbij staat!

Leave a Reply

Support