Skip to main content

We zijn trots dat we nu al voor het vierde jaar op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staan! In 2019 waren we er voor het eerst in opgenomen, en ook nu prijkt de naam Cloudwise weer op de lijst. We zijn onze klanten, partners en natuurlijk medewerkers ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen en de kansen die ze ons bieden.

Snelstgroeiende bedrijven & sectoren
De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit bedrijven die in het afgelopen jaar een constante groei hebben doorgemaakt in omzet of personeel van tenminste 20%. Dat is niet niks, zeker in de afgelopen twee jaar van de pandemie. Ondanks de problemen die COVID-19 veroorzaakte, wisten veel groeibedrijven het vanaf 2021 toch ver te schoppen. Uit het rapport van nlgroeit blijkt zelfs dat groeicijfers in dat jaar verdubbelden ten opzichte van 2020. En dat zie je ook in de praktijk: van wervingsleuzen op auto’s tot spandoeken aan hekken, bijna ieder bedrijf lijkt wel op zoek te zijn naar versterking op de werkvloer.

Zo ook in de Business service-sectoren, waar Cloudwise zich mag schalen onder de sector Business & Information Services. Zelfs na 4 jaar blijkt dit nog altijd één van de snelstgroeiende sectoren in Nederland te zijn met een toename van 10% ten opzichte van vorig jaar. Je kunt hier de volledige lijst groeibedrijven bekijken.

We groeien door!
In de woorden van Dr. Joris Meijaard, oprichter van MIR Research en Foresight, en academisch directeur MSc Strategisch Ondernemerschap, draait het succes van een groeibedrijf om onder andere wendbaarheid en kritisch denken, twee eigenschappen die het speerpunt van Cloudwise vormen. Ook vinden we het belangrijk leiderschap te tonen in onze branche en in te spelen op de behoeftes van onze doelgroep. proberen na te volgen.  Dat gaat ons toch wel aardig af, want inmiddels mogen we al zo’n 2.000 scholen in binnen- en buitenland tot onze klanten rekenen. Deze nieuwe klanten zijn we ook ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen en samenwerking.

Klanttevredenheid staat voorop
Groei is natuurlijk fijn, maar alleen mogelijk als onze klanten daadwerkelijk tevreden zijn. We vinden het belangrijk dat scholen ons kunnen vertrouwen als partner en doen er dan ook alles aan om dit gevoel te waarborgen. Zo willen we contact met ons persoonlijk en laagdrempelig houden en moeten de lijntjes kort zijn. Gelukkig horen we geregeld van klanten dat ze nog steeds tevreden zijn over onze service, bereikbaarheid en het snelle en adequaat handelen. Vorig jaar beloonden ze ons zelfs met een gemiddelde van 8,6 voor klanttevredenheid. Daar doen we het voor: blije klanten, en dit jaar doen we ons best nog hoger te mogen scoren.

Meegroeien met Cloudwise?
Deze harde groei, gepaard met onze missie om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen, creëert wel de behoefte aan een paar extra handen en hoofden met eigen creatieve input en oplossingen. Ben jij geïnspireerd geraakt en wil je met Cloudwise impact maken in jouw ideale functie? Kijk snel of jouw functie erbij staat en kom ons team versterken!

Leave a Reply

Support