Skip to main content

Leuk nieuws: Cloudwise staat in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Iets om trots op te zijn! Woensdag 20 maart werd de lijst bekend gemaakt in Ahoy Rotterdam. De eerste prijs, De Gouden Groeier, werd overhandigd aan Picnic.

De lijst van de 250 snelst groeiende bedrijven wordt elk jaar samengesteld door de Erasmus Centre for Entrepreneurship en gepresenteerd door nlgroeit. Nlgroeit is een samenwerkingsverband tussen o.a. het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel.

Om op de lijst te komen, moet je als bedrijf:

  • minimaal 20% groei hebben in omzet of aantal medewerkers, in drie opeenvolgende jaren
  • minimaal 10 medewerkers hebben of een omzet van minstens 5 miljoen

We zijn ontzettend trots dat we aan deze eisen voldoen en we zijn dankbaar voor alle scholen die met ons mee willen groeien.

Er zijn natuurlijk meer lijsten beschikbaar, maar de organisatie wilde een beter beeld geven: “Andere lijsten geven beperkt inzicht doordat bedrijven zichzelf moeten aanmelden, of doordat ze zich richten op bepaalde sectoren. Inzicht in welke bedrijven echt tot de top behoren ontbreekt dan ook en dat willen we bereiken door deze Top 250 Groeibedrijven, van de ruim 3000, van Nederland te publiceren.”

De winnaar van de avond was de online supermarkt Picnic. Het bedrijf creëerde tussen 2016 en 2018 ruim 1700 nieuwe banen en liet de snelste omzetgroei zien. Thuisbezorgd.nl  eindigde als tweede en de derde plaats was voor Rituals.

Bekijk hier de volledige lijst van de 250 snelst groeiende bedrijven.  

Leave a Reply

Support