Skip to main content

Hoera! Cloudwise is Google for Education Professional Development Partner! Vanaf 1 november 2018 mogen wij ons officieel Google for Education Professional Development Partner noemen. Cloudwise is de eerste Google for Education Professional Development Partner in de Benelux. Het heeft even geduurd, want Google geeft deze status niet zomaar weg. Het is een mooie stap voor ons en voor onze klanten.

Professional Development Partner klinkt heel mooi, maar wat is het eigenlijk?
Om PD partner te kunnen worden, is het van belang om minimaal 4 Google Certified Trainers in dienst te hebben en om trainingen aan te bieden die voldoen aan de Google eisen. Ook zegt het dat Cloudwise erkend is door Google om scholen te helpen met het professionaliseren van de ICT-vaardigheden van medewerkers. Het volgen van onze trainingen betekent voor docenten een tijdsinvestering die uiteindelijk tijdwinst in de klas zal opleveren. Deze tijd kun je weer besteden aan waar het uiteindelijk echt om gaat: lesgeven.

Wat betekent dit voor jou als klant?
Het betekent dat als je een training volgt bij Cloudwise, deze erkend is door Google. Je leert alles over Google Workspace for Education, Google apps, digitaal leren en ict-vaardigheden. Tijdens onze trainingen ga je op je eigen niveau en tempo aan de slag. Daarnaast zijn we erkende partner van Google die scholen helpt om te professionaliseren op ICT gebied door de ICT-vaardigheden te verbeteren. Hier hebben we een ICT-vaardigheden scan voor ontwikkeld.

Ook heeft Cloudwise vroegtijdige toegang tot de Roadmap, zodat wij als één van de eerste partijen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Apps. Cloudwise kan in samenwerking met Google interessante aanbiedingen doen op het gebied van hardware in combinatie met professionalisering en training van de medewerkers.

Leave a Reply

Support