Skip to main content

Cloudwise is vanaf heden onderdeel van Odin Groep.

Datum: 27 februari 2024

Vandaag heeft Odin Groep kenbaar gemaakt dat Cloudwise onderdeel gaat worden van de groep. De intentie van de uitbreiding is om de ICT-dienstverlening voor het primair- en voortgezet onderwijs verder te ontwikkelen.

Waarom deze stap om de samenwerking op te zoeken?

Odin Groep én Cloudwise kijken vooruit. Verder dan morgen.

We bieden vanuit Cloudwise al ruim 11 jaar slimme oplossingen voor ingewikkelde technische en didactische vraagstukken. We proberen digitaal onderwijs zo eenvoudig mogelijk te maken zodat leraren en leerlingen zorgeloos en veilig in de cloud kunnen werken. Zo hebben we ons al geruime tijd iedere dag ingezet om digitaal onderwijs nog beter en veiliger te maken.

Onze digitale leer- en werkomgeving COOL was en is nog steeds erg succesvol in het primair onderwijs en daar zijn we enorm trots op dat we dit in een relatief korte periode hebben kunnen verwezenlijken. 

Samen met Odin Groep kunnen we nog beter inspelen op de uitdagingen die het primair- en voortgezet onderwijs heeft op gebied van digitalisering, o.a. op gebied van privacy, security, continuïteit en turn-key leveringen. 

“Groei, innovatie en de gedeelde passie voor het onderwijs zijn drijfveren voor de overname.”

Wat verandert er op de korte termijn? 

Cloudwise zet haar activiteiten gewoon voort onder eigen naam en gaat samen met Odin Groep onderzoeken hoe de onderwijsactiviteiten – binnen Odin Groep samengevat onder Odin Onderwijs – in de toekomst beter op elkaar afgestemd en uiteindelijk samengevoegd kunnen worden.

Kort over Odin Groep

Odin Groep is een leidende Managed Service Provider in de Nederlandse markt met een sterke focus op managed services, cloudhosting en datacenteroplossingen, security en consultancy. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die worden ontwikkeld, gemanaged en gehost door Odin Groep. Odin Groep biedt een solide fundament voor het leveren van betrouwbare en innoverende oplossingen. De organisatie telt ruim 650 medewerkers, heeft vestigingen in Hengelo, Vianen en Georgsmarienhütte (Duitsland) en is in de markt bekend met het bedrijf Previder en Odin Onderwijs bedrijven Heutink ICT en Heutink ICT GmbH.

Support