Skip to main content

Afgelopen week liep Marten stage bij Cloudwise. Marten is 14 jaar en zit op het Driestar College. En, hoe vond hij het? Marten vertelt:

Op zoek naar de juiste plek
“Afgelopen week heb ik een meeloopstage gevolgd bij Cloudwise. Mijn zoektocht naar een meeloopstage verliep niet helemaal soepel, veel bedrijven hadden geen plek voor mij. Toen ik uiteindelijk de stap nam om naar Cloudwise te gaan, werd ik vriendelijk ontvangen. Ik kon gelijk in gesprek gaan met een medewerker over de stage. Toen ik met hem in gesprek was, werd als snel duidelijk dat ik er stage mocht gaan lopen.

Wat heb ik gedaan?
Tijdens mijn meeloopstage heb ik veel leuke dingen gedaan en veel geleerd. Zo heb ik bijvoorbeeld meegeholpen in het magazijn waar ze laptopkarren uitpakken en klaarmaken voor de klant. Ook ging ik mee naar een school en heb ik daar computers klaargemaakt voor werken in de cloud. Daarnaast heb ik geleerd over het installeren van de printserver.

Doel bereikt
Mijn doel tijdens deze stage was om meer te weten te komen over het vak ICT en alle dingen eromheen. Ik heb bij Cloudwise veel ervaring opgedaan en ik kijk terug op een leuke en leerzame week bij Cloudwise.”

Leuk dat we je er een weekje bij mochten hebben Marten. Veel succes nog met je opleiding en wie weet komen we je later weer tegen in het ICT-vak!

Leave a Reply

Support