Skip to main content

In oktober gaat de Europese CodeWeek van start! Misschien heb je daar al eens van gehoord? Wij Cloudwisers vinden dit natuurlijk ook erg leuk én belangrijk! Daarom doen we iets unieks: samen met zoveel mogelijk klassen in Nederland tegelijkertijd leren over coderen!

Hoe gaan we dat doen?

Op dinsdag 12 oktober is het zover: Coderen is COOL! Om 13.00 uur start onze livestream en geven Anouk & Chantal van de Cloudwise Academy een live les over coderen. Dankzij een echte programmeur van het COOL platform krijgen we een kijkje in de wereld van coderen en programmeren, én leren we hoe je kunt communiceren met een computer! Daarna gaan alle leerlingen zélf aan de slag met coderen door allerlei opdrachten uit te voeren.

We vinden het onwijs leuk om samen kinderen te enthousiasmeren voor coderen en zouden het geweldig vinden als jij ook met je klas deelneemt. Wij verzorgen de livestream en de inhoud: jij hoeft er als leerkracht alleen bij te zijn om het in goede banen te leiden in de klas.

Wil je meedoen?

Dat kan! Coderen is voor iedereen leuk! Onze les op 12 oktober is zeer geschikt voor alle bovenbouw leerlingen (groep 5 t/m 8). Geef je t/m 30 september 2021 op, zodat wij het pakketje met materialen en de instructies op tijd naar je op kunnen sturen.

Ken je collega’s die dit ook leuk vinden? Stuur dit gerust door! Het zou tof zijn als we zoveel mogelijk kinderen kunnen bereiken.

Locatie en datum

De live les ‘Coderen is COOL’ is gratis bij te wonen op 12 oktober 2021 om 13.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Je krijgt een pakket opgestuurd met de link waar je de livestream kunt volgen.

Meld je aan

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor onze live les! Heb je je al aangemeld? We zien je graag online op dinsdag 12 oktober tussen 13.00 - 14.00 uur.
Support