Skip to main content

In oktober ging de Europese CodeWeek van start! Misschien heb je daar al eens van gehoord? Wij Cloudwisers vinden dit natuurlijk ook erg leuk én belangrijk! Daarom doen we iets unieks: samen met zoveel mogelijk klassen in Nederland tegelijkertijd leren over coderen! De livestream gemist? Je kunt ‘m nog terugkijken met je klas!

Hoe gaan we dat doen?

Tijdens de Codeweek gingen we live met 'Coderen is COOL!' Op 10 oktober hebben Anouk & Chantal van de Cloudwise Academy een live les over coderen gegeven. Maar goed nieuws, deze les is nog beschikbaar! Dankzij een echte programmeur van het COOL platform krijgen we een kijkje in de wereld van coderen en programmeren, én leren we hoe je kunt communiceren met een computer! Daarna kunnen alle leerlingen zélf aan de slag met binair tellen!

We vinden het onwijs leuk om samen kinderen te enthousiasmeren voor coderen en zouden het geweldig vinden als jij ook met je klas deelneemt.

We verzorgen de livestream en de inhoud: jij hoeft er als leerkracht alleen bij te zijn om het in goede banen te leiden in de klas.

Wil je meedoen?

Dat kan! Coderen is voor iedereen leuk! Meld je hieronder aan, dan ontvang je van ons een mailtje met de link en de printables waar je leerlingen mee kunnen werken.

Ken je collega’s die dit ook leuk vinden? Stuur dit gerust door! Het zou tof zijn als er zo veel mogelijk kinderen mee kunnen doen.

Locatie en datum

De live les ‘Coderen is COOL’ is gratis beschikbaar, waarvan 15 minuten instructie via de livestream en 30 minuten om in de klas verder te werken. Je krijgt een mail toegestuurd met de link waar je de video kunt bekijken, zodat je op een later moment zelf aan de slag kunt met coderen!

Meld je aan

Meld je aan via onderstaand formulier en krijg de video en printables toegestuurd!

Ik doe mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support