Skip to main content

Creatief met Chromebooks - Cloudwise Academy header trainingsaanbod

Is je school ook voorzien van Chromebooks voor leerlingen? Zet deze dan optimaal in door met je leerlingen op creatieve wijze aan de slag te gaan!

Tijdens deze workshop gaan we praktisch aan de slag met Chromebooks en leer je hoe je video’s, foto’s en audiomateriaal kunt bewerken. Daarnaast gaan we met stop-motion video aan de slag en zie je op welke manier je dit gemakkelijk inzet in je klas! Deze workshop geeft je creatieve ideeën die je de dag erna al kunt uitvoeren.

Tijdens de workshop ervaar je hoe je met verschillende multimedia tools je onderwijs kunt verrijken. Na een korte theoretische inleiding ga je vanuit het perspectief van je leerling vier opdrachten uitvoeren. Je gaat met je team de uitdaging aan om een marketingcampagne voor je nieuwe, fictieve pretpark op te zetten! Gebruik een greenscreen in WeVideo om je nieuwste attractie te filmen, maak flyers in Canva, een radio jingle in Soundtrap en een reclamespotje in Stop Motion Studio. Na afloop evalueren we de uitkomsten en gaan we de discussie aan over thema´s als samenwerken, creativiteit en leerlinggericht leren.

Details
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Voor: docenten basisonderwijs en voortgezet onderwijs
  • Locatie: bij jou op school

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support