Skip to main content

 

Netjes omgaan met de devices binnen de school

Kapotte beeldschermen, zoekgeraakte adapters en beschadigde snoeren. Herkenbare problemen voor iedereen die op een onderwijsinstelling werkt, waar chromebooks en tablets vaak in verschillende klaslokalen worden gebruikt. Problemen die ook de Australische docent Paul Symons, nu eigenaar van LocknCharge, genoeg hinderde om er iets aan te doen. Hij ontwierp de basis van de bekende laptopkar met de mandjes. De LocknCharge.

Efficiënter werken

De laptopkarren zijn populair in onder meer het onderwijs, omdat ze sterk zijn, efficiënt met elektriciteit omgaan en extra schadekosten voorkomen. Het unieke concept van LocknCharge zit vooral in de mandjes. Het design van de kar is ook vrij uniek. Vooral omdat de kar van oorsprong ook een Australische woestijnwind moest doorstaan. De mandjes zorgen voor het gemak van verplaatsen tussen de klassen en makkelijk opladen.

Innovatie en kwaliteit

De Australische docent Symons, die dus zelf uit het onderwijs komt, heeft een samenwerkingsverband gezocht met een bedrijf uit de luchtvaartindustrie. Zo heeft hij het bedrijf extra innovatieve slagkracht gegeven, om zo de karren te laten voldoen aan de constant veranderende hoge standaarden. Waarbij natuurlijk servicegerichtheid belangrijk is. Mocht er wat mis zijn met de kar, zowel op de grond als in de lucht, dan komt LocknCharge zo snel mogelijk met een oplossing.

In the clouds

Wil je de opslagkarren van LocknCharge eens van dichtbij bekijken? Dat kan natuurlijk in de clouds, aan boord van een vliegtuig, maar om het je gemakkelijker te maken kan je natuurlijk ook bij ons de laptopkar komen bewonderen.

Leave a Reply

Support