Skip to main content

Wat kun je verwachten?

Kauwgom is onlosmakelijk verbonden met het leven op school. Hoe kom je van die kauwgom-invasie af?
Zo ook ChatGPT: je kunt er niet meer omheen in het onderwijs. Zonder dat je het doorhebt worden hele werkstukken bij elkaar gegenereerd door AI. Is het de digitale kauwgom van het onderwijs? Hoe kom je ervan af? Of is het een kans?

Schrijf je in voor deze gratis webinar

Inhoud webinar

Tijdens ons gratis webinar duiken we in de wereld van ChatGPT en andere AI. Hoe gebruiken leerlingen het? Wat kun je er zelf mee in de klas? Hoe voorkom je toetsfraude doordat ze antwoorden laten genereren door bots? We bespreken de mogelijkheden, laten je praktische voorbeelden zien samen met een docent en geven je tips!

Locatie en datum

Het webinar vindt online plaats op dinsdag 28 maart 2023 van 15.30 tot 16.15 uur. Deelname is gratis, dus geef je op en schuif aan!

Programma

Onze (toets)expert Eric Welp volgt ontwikkelingen in het onderwijs op de voet en bespreekt beide kanten van de medaille: welke kansen zien we, maar ook, hoe vermijd je deze digitale kauwgom? Ook komt er een docent aan het woord die je meeneemt in de praktische toepassingen voor in de klas. Aan het eind is er ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je aan

Ben je docent in het VO en kom je ChatGPT regelmatig tegen in je klas? Of heb je ervan gehoord, maar heb je nog geen idee wat het is? Doe inspiratie op en meld je direct even aan. Ook ICT’ers die op zoek zijn naar manieren om AI-gebruik te managen zijn van harte welkom.

Aanmelden

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Cloudwise mag mij mailen met meer informatie over ChatGPT of andere onderwerpen(Vereist)

Support