Skip to main content

Je knippert even met je ogen en het is alweer 2020. Voordat we het nieuwe jaar ingaan, blikken we terug op 2019. Want ook dit jaar is er weer een hoop gebeurd.

Januari: 30 kilo M&MS’s
In januari stonden we op de grootste onderwijsbeurs van Nederland: de NOT! Vijf dagen lang hebben we veel bezoekers gesproken en enthousiast zien worden over het gebruik van het COOL platform in de klas. 30 kilo M&M’s, 24 kilo nootjes en 14 zakken popcorn verder kijken we terug op een hele leuke beurs!

Februari: Touchscreen voor Jantje Beton
Februari was de maand waarin we langs gingen bij Jantje Beton om een touchscreen te schenken. Samen maken we het mogelijk om kinderen te laten leren en spelen, zowel digitaal als buiten op het schoolplein. 

Maart: Blije klanten
In maart scoorden we gemiddeld een 8.6 vanuit ons klanttevredenheidsonderzoek. We zijn blij om te horen dat onze inspanningen goed gewaardeerd worden. Vorig jaar waren we al heel trots op de 8.5, dus je zult begrijpen dat alle Cloudwisers nu met een nóg grotere glimlach werken.

April: Wie vindt het paasei?
Voor het eerst dit jaar verstopten we een paasei in het COOL portaal. Wie deze vond, maakte kans op een mega (chocolade)paaspakket voor de hele klas. Wat hebben we ontzettend veel leuke reacties ontvangen. We waren overdonderd door de grote hoeveelheid inzendingen. Uit ruim 2000 mails hebben we 10 winnaars blij kunnen maken! Vanaf nu is de paasactie als traditie in het leven geroepen! Win jij de prijs volgende keer?

Mei: Trots werken met COOL
In mei liet Sven (5 jaar) vol trots op de ouderavond zien hoe hij zelf op de Chromebook inlogt op het COOL platform met zijn plaatjeswachtwoord. Hoe leuk is dat!

Juni: Cloudwise on Tour
Juni, de maand waarin de allereerste editie van Cloudwise on Tour plaatsvond! Een nieuw event speciaal in het leven geroepen om de Cloudwise klanten te ontmoeten, te inspireren, in het zonnetje te zetten en de gelegenheid te geven om met elkaar in gesprek te gaan.  

Zomervakantie: Gereed voor het nieuwe schooljaar!
Zodra jullie genoten van een welverdiende vakantie, waren wij druk met het voorbereiden van orders en het enrollen van Chromebooks. Alles om ervoor te zorgen dat jullie in september met goede ICT het nieuwe schooljaar konden te starten!

September: Leuk nieuwtje over The Anywhere School
In september ging iedereen van start met het nieuwe schooljaar en lieten we ons samen met een aantal klanten inspireren bij The Anywhere School van Google. Een reis door de Tools van Google waarin je praktische workshops volgt die je direct in je klas kunt inzetten. En hoe tof: we zijn als Development Partner uitgekozen om deze events voor Google te organiseren in de Benelux!

Oktober: Versterken van taalontwikkeling
In oktober mochten we bijdragen aan het versterken van de taalontwikkeling van kinderen uit gemeente Gilze-Rijen. Dankzij het project ‘Samen Digi-TAAL’ en onze gesponsorde Chrome tablets, kunnen deze kinderen nu thuis de Nederlandse taal leren en verder ontwikkelen met educatieve apps!

Daarnaast gingen onze developers tijdens de Codeweek langs bij Vechtstreek en Venen om leerlingen kennis te laten maken met programmeren. En omdat we alles graag eenvoudiger maken, deden we dit gewoon met boterhammen en hagelslag! 

In zowel oktober als november kon je ons op vele plekken tegenkomen. In Nederland én in België. Zo stonden we in oktober voor het eerst op de buitenlandse beurs SETT samen met onze partner Rhombus. Ook gingen ook weer ‘on tour’.

November: Cloudwise on Tour
Eind oktober en november vonden de tweede en derde editie van Cloudwise on Tour plaats. Ditmaal in Zwolle en Eindhoven. Je kon diverse workshop volgen over ICT in het onderwijs, gegeven door onze trainers van de Cloudwise Academy en onze partners Gynzy en Lexima.
Een paar dagen later waren we te vinden op de Like2Share beurs waar we in 5 dagen 5 verschillende plaatsen hebben bezocht. Hier gaven we elke dag presentaties over Digitale Geletterdheid en Google in het Onderwijs. 

Voor het derde jaar op rij vond ook de succesvolle VO Netwerklunch plaats. Dit keer in de Zagerij in Utrecht. Onder het genot van een heerlijke driegangenlunch werd er veel gesproken over de ICT-vaardigheden binnen het team, de nieuwste ontwikkelingen binnen COOL en het werken met Google en Microsoft.

O, en niet te vergeten: we wonnen voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen award! Dat betekende taart voor het hele team.

December: Cloudwise gaat verhuizen!
Na acht maanden klussen gaat het in december dan echt gebeuren: de verhuizing naar het nieuwe pand. Met een groter magazijn, een demoruimte en genoeg ruimte voor alle teams! Zo kunnen we jullie nog beter van dienst zijn.

Ook gingen we langs bij de Oranje Nassau School in Badhoevedorp om Daniëlle, Yvonne, Fenna en Sanne wat ontspanning te bezorgen. Daniëlle was door haar collega’s aangemeld dankzij haar inzet en won een massage die we tijdens de Nationale Onderwijsweek hebben verloot. Een mooi moment om het onderwijs extra in het zonnetje te zetten. En dat is aan de reacties te horen gelukt!

We kijken terug op een heel mooi 2019. Wat was jouw leukste moment met COOL of Cloudwise afgelopen jaar?

Geniet van een welverdiende vakantie, op naar een spetterend en COOL 2020!

Leave a Reply

Support