Skip to main content

Quote Sasha Oster
Scholen over de hele wereld gebruiken G Suite for Education en chromebooks. Ter inspiratie houdt Google 3 en 4 december Education on Air. Doe kosteloos mee aan deze online kennisconferentie en wissel ervaringen uit met buitenlandse docenten en ICT’ers. Leuk en leerzaam, want hoe werken Maleisische docenten met chromebooks en hoe zet Sasha Google Expeditions in haar klas in?

Michelle Obama opende Education on Air vorig jaar. Docenten uit de hele wereld doen mee met kennis- en inspiratiesessies. Met als doel: samen het onderwijs verbeteren. Door uitwisseling van kennis, adviezen en ideeën. Een Canadese docent gebruikt chromebooks misschien wel totaal anders dan zijn Australische collega. Je kunt tijdens de conferentie bovendien medewerkers van Google het hemd van het lijf vragen. Hoe je bijvoorbeeld met G Suite for Education elk kind de aandacht geeft die het verdient, zonder dat het de ontwikkeling van andere kinderen in de weg staat.

Cloudwise tijdens Education on Air
Kijk niet raar op als je tijdens Education on Air onze naam tegenkomt in de communicatie van Google. Wij als Cloudwise hebben een functionaliteit ontwikkeld waarmee je ook plaatjes kunt gebruiken bij het inloggen op chromebooks. Zo kunnen kleuters al zelfstandig kennismaken met de mogelijkheden van een chromebook en als docent kun je digitaal meekijken hoe jouw leerlingen werken. Dit is zo uniek dat Google het leuk vindt om het wereldwijd onder de aandacht te brengen, want de functionaliteit werkt op alle chromebooks.
Ben je 3 of 4 december verhinderd? Geen probleem. De stream verschijnt na het evenement op de website van Education on Air.

Leave a Reply

Support