Skip to main content

Omdat je door wil

ICT in het onderwijs moet gewoon werken, vinden wij. De les moet door kunnen gaan.

Snelle oplossingen

Het onderwijs moet doorgang vinden. Is er iets aan de hand? Dan moet het zo snel mogelijk opgelost worden. Daarom kan elke leerkracht onze helpdesk bellen. Je hoeft niet te wachten tot de ICT’er van jouw school tijd kan maken. We helpen je graag weer op weg!

We staan voor je klaar

Van onze klanten horen we dat de wachttijden kort zijn en vragen snel beantwoord worden. We vinden het belangrijk dat je snel weer verder kan. Je spreekt altijd met geduldige, vriendelijke en deskundige medewerkers. Echte mensen, geen robots. Wist je dat je naast bellen en mailen ook kunt chatten met de helpdesk? Handig toch!

Beheer: JustCOOL

Ga je starten met het COOL portaal voor PO of voor VO, dan kun je kiezen uit twee soorten beheer. Het eerste pakket heet JustCOOL. We ondersteunen je door support op afstand te bieden. Dan maak je dus gebruik van: het COOL portaal, met ontwikkelde koppelingen en modules, Google Workspace of Microsoft 365 en laat je je devices beheren.

Beheer: SuperCOOL

Optie twee is het SuperCOOL pakket. Hiermee kunnen we je optimaal ontzorgen. Dat klinkt goed, toch? Wij nemen het volledig ICT-beheer over en jullie kunnen je richten op het geven van goed onderwijs. Je krijgt niet alleen support op afstand, maar we kunnen ook bij je langskomen. Elke medewerker kan contact met ons opnemen. Ben je op zoek naar maatwerk, dan is er ook een tussenvorm mogelijk: SamenCOOL.

Wil je weten welk COOL pakket bij jou past?

Vraag een demo aan
Support