Skip to main content

Verbonden

Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor modern onderwijs. Een oplossing die met je mee kan groeien, hoort daarbij.

Oogje in het zeil

We kunnen het netwerk van afstand in de gaten houden. Zo kunnen we zien of er iets aan de hand is en actie ondernemen.

Meegroeien

Voldoet je huidige internetverbinding nog wel? Aerohive groeit met je mee.

A-merk kwaliteit

Aerohive is onze partner en daar zijn we blij mee. Een bewezen naam op wifi-gebied.

Beheer schoolnetwerk

Elke school heeft een uitgebreid schoolnetwerk. Denk bijvoorbeeld aan pc’s, printers, wifi, digiborden, router, switch. Dit kunnen we allemaal voor je beheren. Dat doen we via het COOL platform. Daardoor is het gebruiken en onderhouden van een server niet meer nodig. Een goede internetverbinding is voldoende.

Wifi

Om mee te kunnen groeien met de ICT ontwikkelingen, is een draadloze internetverbinding een vereiste. Cloudwise is gecertificeerd partner van Aerohive. Hiermee kan een school klein beginnen met een draadloos netwerk en kun het vervolgens naar behoefte opschalen. Er is geen ingewikkeld configuratie nodig op de school en wij kunnen het van afstand voor je beheren.

VoIP en cloudprinten

Telefonie via het internet, dat is VoIP (Voice Over IP). Met VoIP wordt de lijn stabieler en is het telefoonnetwerk klaar voor de toekomst. Daarmee kun je ook goed besparen op abonnementskosten. Het voordeel van VoIP regelen via Cloudwise is dat wij ook op het gebied van telefonie voor jou het aanspreekpunt worden. Printen kan ook via internet: cloudprinten. Daarmee kun je zowel op school als vanaf je eigen bank printen. Ook bestaande printers kunnen we veranderen naar cloudprinters en ze beheren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Contact over VoIP
Support