Skip to main content

Veilig werken

Hoe veilig wordt er bij jou op school gewerkt? Je hoort steeds vaker van incidenten en cyberaanvallen, ook op scholen. Hoe zorg je ervoor dat je een veilig online omgeving biedt en behoudt?

Anti-phishing

Voorkom phishing door je personeel vaardig te maken in het herkennen hiervan.

Veilig toegang

Houd ongenode gasten buiten de deur met een veilig aanmeldproces.

Betrouwbaar back-uppen

Verdwenen bestanden? Geen zorgen dankzij een automatisch back-upsysteem.

Herken en vermijd phishing

Ook scholen zijn helaas steeds vaker het doelwit van phishingaanvallen. Het kan heel snel gaan. Iemand klikt op een malafide link en inloggegevens worden opgehaald. Je hebt de voorbeelden vast langs zien komen. Vermijd phishing daarom bij de deur. Het gebruiksvriendelijke online platform ‘Phished’ leert medewerkers hoe je verschillende types cyberaanvallen herkent en wat je er mee moet doen.

Lees meer over Phished

Veilig toegang tot accounts

Je wilt natuurlijk dat alleen de juiste personen bij de juiste data kunnen. Maar hoe makkelijk kunnen ongenode gasten in een account van de school komen? Dit wil je natuurlijk zo veilig mogelijk geregeld hebben. Met Multi Factor Authenticatie (MFA) zorg je ervoor dat er een extra controle toegevoegd wordt bij het inloggen. Denk aan een fysieke beveiligingssleutel of het invoeren van een code die je op je telefoon ontvangt.

Ik heb interesse in MFA

Betrouwbaar en zorgeloos back-uppen

Documenten die per ongeluk weggegooid zijn? Of erger nog: een gehackt account? Die risico’s wil je niet lopen. Het back-upsysteem van Afi garandeert een zorgeloze oplossing die heel eenvoudig is in gebruik en geschikt is voor zowel Google Workspace als Microsoft 365. Meerdere malen per dag worden mails en bestanden veilig en automatisch voor je geback-upt.

Wat is Afi back-up?
Support