Skip to main content

Touchscreens in het onderwijs - van installatie tot support bij Cloudwise

Betrek leerlingen nóg meer in de klas met creatieve lessen dankzij de interactieve displays van Clevertouch. Naast COOL, hardware, beheer en trainingen kun je ook voor alles rondom een Clevertouch bij ons terecht: aanschaf, montage en installatie op school, reparatie en support op zowel locatie als op afstand. Eén aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk.

Ontdek de Clevertouch voordelen

Clevertouch schermen zijn speciaal ontworpen voor de educatieve markt. De borden zijn zo ingericht dat deze volledig passen in het klaslokaal: compact, gemakkelijk in gebruik en toch geavanceerd in de functionaliteiten. Met slechts één aanraking verschijnen je meest gebruikte apps op je scherm in een overzicht. Handig! De IMPACT serie van Clevertouch zit boordevol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en biedt ook voor jouw school dé oplossing om de lessen te verrijken.

Specificaties van de IMPACT serie

  • Schrijfsnelheid: Clevertouch maakt gebruik van High Precision Technology. Hierdoor ervaar je met de stylus-pen de meest vloeiende schrijfervaring ooit. Het is ook mogelijk om met je vinger te schrijven en te wissen met je handpalm, zonder enige vertraging.
  • Schermprestaties: het scherm van de Clevertouch biedt een 4K resolutie. Hierdoor zie je al je bestanden haarscherp. Het scherm heeft een kijkhoek van maar liefst 178 graden en is zonwerend. Hierdoor ziet de hele klas gegarandeerd wat je op het bord toont. 
  • Design: het Clevertouch IMPACT Plus bord bestaat uit één onderdeel. Alle extra componenten zijn in het bord ingebouwd, zoals luidsprekers met subwoofer, microfoon, bewegingsdetector en NFC-module. 
  • Mobile Device Management: als er zich een probleem voordoet of er uitleg op afstand nodig is, dan kunnen we dit op afstand voor je oplossen. Het bord wordt namelijk volledig ondersteund door Cloudwise. 
  • Eenvoudige verbinding: dankzij de geavanceerde Android module die geïntegreerd zit in het bord is het mogelijk om draadloze verbinding te starten tussen het bord en je device (Chrome, Windows of macOS). Heel makkelijk voor het geven van instructies!
  • Cloud accounts: het is mogelijk om je Google of Microsoft-account te koppelen aan het bord. Hierdoor kun je altijd bij je bestanden en je gemaakte werk thuis nog bewerken. 
  • CleverMessage: deze applicatie maakt narrowcasting mogelijk en dient als communicatie-instrument. Hiermee stuur je berichten, waarschuwingen of andere belangrijke informatie met één druk op de knop naar alle Clevertouch schermen in het gebouw. Dit kan variëren van meldingen, foto’s, (live)video’s of aankondigingen. Zo is het ook mogelijk om de borden tijdens niet-lesuren als een lichtkrant in te zetten.
  • Clevershare: maak gratis gebruik van de Clevershare-app waarmee studenten inhoud en ideeën kunnen delen. Ook handig voor leerkrachten om bijvoorbeeld het scherm van leerlingen op het display te tonen. Deze app is te gebruiken voor Chrome, Android, Windows en iOs.

Een passend scherm bij jouw onderwijs

Clevertouch heeft twee type schermen ontwikkeld: de IMPACT en de IMPACT Plus. Ben je benieuwd welk scherm het meest geschikt is voor jouw onderwijs? Lees de verschillen hieronder! Alle extra opties die de IMPACT Plus biedt, zijn ook als losse accessoires aan te schaffen. Onze accountmanagers kunnen hier meer over vertellen.

Beide borden beschikken over een Android module, echter is deze bij de IMPACT Plus uitneembaar. Mocht er dus iets gebeuren met de Android module, dan kan deze uit het bord worden genomen. Het voordeel hiervan is dat je het bord kan blijven gebruiken in bijvoorbeeld de Windows-omgeving. Ook beschikt de IMPACT Plus over goed geluid vanwege de ingebouwde subwoofer. Zo hoef je geen aparte geluidsinstallatie aan te schaffen. Ook biedt de IMPACT Plus een ingebouwde microfoon en een PIR-sensor. Deze sensor registreert wanneer er beweging is in het lokaal. Als er niemand in de klas zit, valt het bord zelf in spaarstand. Het is dus ook nog energiezuinig!

Sta je met een duo voor de klas? Dan kun je gebruik maken van de NFC-module die geïntegreerd zit in de IMPACT Plus. Hierdoor werk je in een gescheiden werkomgeving. Je logt in met een chip, waardoor je direct in je eigen cloud zit. Nooit meer gedoe met in- en uitloggen dus!

“Je verbindt het draadloos met elk gewenst apparaat en kan direct aan de slag. Onze leerkrachten vinden het ook heel handig dat er meerdere leerlingen tegelijk op het bord kunnen werken.” – Rick van Loon, ICT’er van IKC VanKampen

Shop nu!

Bekijk al onze touchscreens en handige accessoires, zoals een wandlift, nu hier in de webshop.

Wil je meer weten?

We begrijpen dat je een weloverwogen beslissing wilt maken bij het aanschaffen van nieuwe touchscreens. Ben je er nog niet helemaal uit welk Clevertouch scherm het beste bij jouw school past? Of heb je een andere vraag? We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld door vrijblijvend langs te komen bij jou op school voor een demo.

Vraag een demo-scherm of meer informatie aan in onderstaand aanvraagformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of stel je vraag aan je accountmanager of onze salesafdeling via 0348 23 33 30.

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support