fbpx Skip to main content

ICT-vaardighedenscan - Cloudwise Academy header trainingsaanbod

Wil je de ICT-vaardigheid van jouw schoolteam professionaliseren? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de behoeften en het huidige ICT-niveau van de medewerkers. De ICT-vaardighedenscan van de Cloudwise Academy helpt je ICT-doelstellingen binnen het onderwijs op te pakken. Zo weet je na de scan hoe je deze doelen uitrolt en aan de vaardigheden van individuele medewerkers werkt. Daarnaast krijgt elke medewerker inzicht in zijn persoonlijke resultaten om zo ICT op te nemen in zijn persoonlijk ontwikkelingsplan.

De ICT-vaardighedenscan is beschikbaar in twee varianten. Zo kun je éénmalig de scan afnemen om inzicht te krijgen in het huidige vaardighedenniveau van de medewerkers. Daarnaast kun je voor een traject kiezen met minimaal twee meetmomenten om de vooruitgang van medewerkers in kaart te brengen.

Details

Neem contact op met je Cloudwise accountmanager voor meer informatie over de verschillende varianten en desbetreffende prijzen van de ICT-vaardighedenscan. Ben je nog geen klant bij Cloudwise? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Tip!

Combineer de ICT-vaardighedenscan met de Visiebepaler. De ICT-vaardighedenscan is een middel om te meten hoe vaardig een team is op het gebied van ICT. De scanresultaten geven weer welke kennis en vaardigheden het team nog nodig heeft om de visie te kunnen verwezenlijken.

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support