fbpx Skip to main content

Je hebt iPads in de kleuterklas, maar weet niet goed hoe je deze kunt inzetten. Misschien zijn ze nieuw of liggen ze al een tijdje op de plank. Met de workshops ‘iPads in de kleuterklas’ helpen wij kleuterleerkrachten om iPads op een zinvolle en leuke manier in te zetten. 

Dit is wat je leert

We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. We bieden inspiratieworkshops voor praktische tips, maar ook een volledig implementatietraject om het gebruik van iPads goed te implementeren in het onderwijs. Wat sluit het beste aan bij jouw behoeften?

Inspiratieworkshops

Welke apps op de iPad zijn nuttig en leuk om te gebruiken? Hoe verrijk ik mijn lessen hiermee zonder de kerndoelen uit het oog te verliezen? Op welke momenten kan ik de iPad het beste gebruiken in mijn onderwijs? Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden van iPads in de kleuterklas! We bieden verschillende workshops aan en je kunt zelf kiezen hoeveel je er wilt volgen. Na deze workshop(s) ken jij de educatieve meerwaarde van iPads en heb je praktische ideeën om deze in te zetten in jouw klas.

Implementatietraject

Laat de iPads niet langer verstoffen! Ontdek hoe je iPads op een effectieve en waardevolle manier kunt gebruiken in jouw kleuterklas. Tijdens meerdere sessies ga je samen met één van onze trainers en je kleutercollega’s aan de slag. De ene sessie(s) probeer je apps of werkvormen uit en de andere sessie(s) deel je ervaringen met collega’s en evalueren jullie. Tussen de sessies door pas je toe wat je hebt geleerd. Zo krijg je de apps en werkvormen helemaal onder de knie. In een mum van tijd ben je een expert over de inzet van iPads in de kleuterklas!

Details
  • Tijdsduur: de tijdsduur van de cursus gaat in overleg
  • Voor: kleuterleerkrachten
  • Locatie: bij jou op school 

De datum(s), inhoud, werkvormen en te gebruiken materialen stemmen we graag met je af. Wil je meer informatie of kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support