Skip to main content

ipon 2018

Op 7 en 8 februari 2018 was de 8e editie van de IPON in de Jaarbeurs.
IPON is de ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van ICT-oplossingen, uitgevers en ieder ander die werkzaam is in het onderwijs. Natuurlijk konden wij hier niet ontbreken.  
Maandag en dinsdag werd er druk gewerkt om onze stand op te zetten en klaar te maken voor alle bezoekers.

Woensdag was het zover, de eerste beursdag. Om half 9 verzamelde het team zich bij de stand. Rond half 10 kwamen de eerste bezoekers bij ons langs.

ipon 2018

Aan de slag met Virtual Reality (VR)
Trainster Anouk stond op de stand om bezoekers mee te nemen in de wereld van Virtual Reality (VR). 

We geven namelijk Google Expedition workshops op scholen die kennis willen maken met VR. VR kan een slimme en leuke toevoeging zijn op een les.

PO & VO 
Ook lieten we zien hoe de handige functies in ons COOL platform en de G Suite for Education tools het lesgeven nog leuker en makkelijker kan maken. 
Zowel mensen uit het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs reageerden enthousiast op COOL. Ook kwamen er veel bekende gezichten langs onze stand om de laatste updates van COOL te bekijken.

Onze partner Gynzy stond ook bij ons op de stand en liet bezoekers zien hoe je je leerling overzichtelijk digitaal laat verwerken. Het opvallende touchscreen op de stand werd door partner Holland Computer Systems gedemonstreerd.

Blije bezoekers
Iedereen die langs onze stand kwam, mocht meedoen aan ons touwenspel. Uiteindelijk hebben we vier bezoekers blij kunnen maken met een Chromebook. Het waren twee intensieve maar mooie beursdagen. We zijn altijd weer positief verrast door de reacties die we te horen krijgen. Zo kwam een bezoekster de stand binnen met: “Ik moest echt even bij Cloudwise langs, daar heb ik zulke goede verhalen over gehoord.” Kijk, daar worden wij nu blij van!

ipon 2018

Leave a Reply

Support