Skip to main content

Daar is ie weer, de IPON! Dit jaar alweer de 11e editie van dit innovatieve onderwijsplatform: daar kan Cloudwise natuurlijk niet ontbreken! Maandag en dinsdag werd er al druk gewerkt om onze stand op tijd klaar te zetten en alles op z’n plek te krijgen. Woensdagochtend stonden we startklaar om alle bezoekers te ontvangen.

De stand
Dat opbouwen, dat is altijd een hele klus. Die mooie, grote standruimte wilden we natuurlijk optimaal gebruiken. En dat deden we! De oplettende bezoeker zal een thema herkennen in het ontwerp: tandwielen en radertjes. Want we zijn constant in beweging en dankzij al onze connecties, koppelingen en partners vormen we toch één samenwerkend systeem. Dit houden we natuurlijk allemaal draaiende dankzij onze enthousiaste en behulpzame medewerkers, om zo het onderwijs te ondersteunen en verrijken. Laat ons weten welke uitdagingen je hebt en we vertellen graag hoe we je daar bij kunnen helpen, dus kom vooral lekker kletsen!

Voor iedere school
Zijn er inmiddels heel wat devices in de school, maar is er nog geen visie op een duurzame inzet hiervan? Heb je je vragen bij de betrouwbaarheid van de resultaten bij het digitaal toetsen? Ben je als ICT’er af en toe het overzicht kwijt met al die digitale apparatuur? Geen nood, wij schieten je graag te hulp. Onze collega’s bij de PO & VO-tafels gaan met je in gesprek over wat Cloudwise voor jouw school kan betekenen.

Professionalisering voor leerkrachten & ICT’ers
Het onderwijs staat nooit stil en ICT al helemaal niet! Daarom kun je bij de Cloudwise Academy terecht voor al je vragen op het gebied van professionalisering. Van trainingen in ICT-tools tot aan advies en visietrajecten. Loop samen met de experts van de Academy door de praatplaat met de pionnen en ontdek de aandachtspunten voor jouw stichting of school.

Durf jij te spieken?
Ben je al bekend met onze digitale toetsomgeving, COOL Check? Een gebruiksvriendelijke, maar vooral veilige manier om digitaal toetsen af te nemen. Zo veilig zelfs, dat we je uitdagen onze app te slim af te zijn! Lukt het jou om te spieken? Of doe mee met onze quiz: ken jij alle moderne (digitale) manieren om te spieken? Probeer het bij onze COOL Check-tafel.

Rad van Fortuin
Stel je geluk op de proef bij ons Rad van Fortuin. Maak kans op een stresswolkje, mok, muismat, bluetooth speaker of zelfs een Chromebook! We hebben al vele bezoekers blij mogen maken met onze goodies. Die glimlach, daar doen we het voor.

COOL Check en Test-Correct
De IPON staat natuurlijk ook bekend als een evenement waar kennis gedeeld wordt. Wij droegen hieraan bij met onze sessie over veilig digitaal toetsen door middel van onze app COOL Check, geleid door Eric Welp. Dit deden we samen met Alex Karlas van Test-Correct, want ook zij streven naar makkelijker en veiliger digitaal toetsen. Dat dit een hot topic is, bleek wel uit de hoeveelheid geïnteresseerden! Mogen wij straks ook jou helpen toetsen af te nemen?

Leave a Reply

Support