fbpx Skip to main content

Event

IPON 2018
IPON is de tweejaarlijkse beurs voor onderwijsinnovatie & ICT. De beurs vindt dit jaar plaats op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018.

Voor wie?

Ben je betrokken bij het onderwijs en wil je goed op de hoogte blijven van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen, dan is IPON dè plek om je laten inspireren en informeren. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als werken in de cloud, learning analytics, augmented reality, educatieve apps, social media in de klas, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification en flipping the classroom.

Programma

Ook dit jaar is Cloudwise er weer bij! Je vindt ons bij standnummer B063, tegenover de Kennis Arena. Op onze stand ontdek je de nieuwe mogelijkheden van COOL, ons leerplatform voor PO en VO. Wil je een handje helpen? Kom dan een paar minuten langs om ons COOL platform live te testen! Zo kunnen we met jouw feedback ons platform nog verder verbeteren. Daarnaast laten we graag zien wat onze samenwerking met Gynzy voor jou kan betekenen. Feeling lucky? Je maakt elke dag kans op het winnen van een Chromebook!

Kosten

Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Locatie

Plan route

Leave a Reply

Support