Skip to main content

Wat is de IPON?

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020 vindt het tienjarige jubileum van IPON plaats in de Jaarbeurs @ Utrecht. Ook deze editie staat in het teken van onderwijsinnovatie en professionalisering. IPON is al vele jaren een plek waar iedereen die betrokken is bij het onderwijs inspiratie en informatie opdoet. Wil je ook bij de les blijven over onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten? Dan is IPON wat voor jou!

Wat is er te doen?

Volg een van de 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augmented reality, educatieve apps, social media in de klas, kunstmatige intelligentie, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, tablet-onderwijs en meer!

Ook Cloudwiser Vincent geeft op beide dagen een sessie over Collega's en ICT: hoe krijg je ze mee? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van een school die recent een verandertraject hebben meegemaakt? Kom vooral langs!

Woensdag 5 februari 2020
Locatie: Theater Groen
Tijd: 11:30 - 12:00

Donderdag 6 februari 2020
Locatie: Theater Grijs
Tijd: 15:00 - 15:30

Doe een drankje met...

Er is genoeg te zien, doen & beleven op onze stand (A023). We hebben onze stand opgesplitst in zones, zodat je direct bij de juiste persoon aan tafel staat.

Meet & Greet
Drink een lekker kopje koffie en ga in gesprek met Vincent over professionalisering. Duik dieper in de migratie met Jasper of stel al je ICT-vragen aan onze support medewerker Randy. Uiteraard staan onze COOL-specialisten klaar om je vragen te beantwoorden of een kijkje te geven in het COOL portaal.

Nieuw: online trainingen
Heb je al gehoord dat er een E-cademy aankomt? Naast onze Cloudwise Academy kun je binnenkort ook veel van onze trainingen online volgen. Waar en wanneer het jou uitkomt! Onze trainers vertellen je er graag meer over tijdens de IPON.

Kom je ook langs!

Durf jij een potje tafelvoetbal te spelen tegen de Cloudwisers? Of ga je voor de gouden bal in onze lingobak om kans te maken op een Chromebook? Goede ICT is immers goud waard, nietwaar? Tot dan!

Leave a Reply

Support