Skip to main content

We zijn ISO gecertificeerd! En daar zijn we blij mee. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om het traject te doorlopen en alle controles succesvol af te ronden. We zijn nu ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dat is niet alleen leuk voor onszelf, maar het geeft ook transparantie voor onze klanten. Kwaliteit en veiligheid zijn in onze werkwijze altijd belangrijke factoren geweest. De ISO certificering is daar een bevestiging van.

ISO 9001: managementsysteem voor kwaliteit
ISO 9001 is wereldwijd de meest bekende norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om als bedrijf continu te verbeteren met als resultaat: blije klanten. Processen en structuren worden voor de hele organisatie duidelijk. Samengevat komt het hierop neer:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

ISO 27001: standaard voor informatiebeveiliging
Deze norm gaat over het zorgvuldig omgaan met informatie. Hiermee laten we zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Dit waarborgt dat we veilig omgaan met alle informatie, dus ook met jouw schoolgegevens. Je moet met vertrouwen met ons in zee kunnen gaan, daarom vinden we het ook zo belangrijk dat we met ISO 27001 kunnen laten zien dat je je op dit gebied geen zorgen hoeft te maken.

Wat betekent dit voor jou als klant?
Hadden we eerder dan geen gestroomlijnde processen of waren we niet bezig met veiligheid? Jawel, maar het resultaat van onze inspanningen is nu officieel is bevestigd met een herkenbaar en gerespecteerd keurmerk. En nu? Wordt Cloudwise nu een bureaucratische organisatie met trage processen? Nee, dat laten we niet gebeuren! We houden van korte lijntjes en snelle oplossingen. We hebben wel de plicht om continu te werken aan de verdere verbetering van onze werkprocessen. Zo heeft bijvoorbeeld elke medewerker de opdracht om zelf een melding te maken als er iets klantvriendelijker of beter kan. Zo werken we samen aan prettige en betrouwbare dienstverlening.

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Support