fbpx Skip to main content

JustCOOL - Cloudwise Academy header trainingsaanbod

In de JustCOOL training ontdek je wat het COOL platform is, welke mogelijkheden het biedt en hoe je het inzet in de klas.

Over het COOL portaal

COOL is een online leerplatform dat optimaal werkt met Google Workspace for Education of Microsoft 365. Heb je behoefte aan overzicht over wat je leerlingen doen op hun Chromebook? Wil je met één druk op de knop de hele klas aan het werk zetten? Het COOL platform bespaart je tijd en maakt lesgeven makkelijker. De leerling kan zowel thuis als op school digitaal aan de slag met schoolwerk.

Wat je gaat leren

Tijdens deze training komen alle functionaliteiten binnen het COOL platform aan bod. Aan het eind van de training weet je hoe je applicaties toevoegt voor jezelf en je leerlingen én hoe je de wachtwoorden van je leerlingen kunt wijzigen. Daarnaast leer je hoe je met je leerlingen digitaal kunt ‘Meekijken’ als ze zijn ingelogd op hun schoolaccount.

Training voor nieuwe medewerkers

De Cloudwise Academy biedt aan het begin van het nieuwe schooljaar online COOL-trainingen aan voor nieuwe medewerkers. Je kunt de prijsinformatie hiervoor opvragen via het onderstaande formulier. Starten er op school of binnen de stichting vijf of meer nieuwe medewerkers? Vraag dan de training stichtings- of schoolbreed aan.

Details
  • Tijdsduur: 1 uur
  • Voor: schoolteams die kortgeleden zijn gestart met COOL
  • Maximaal 20 deelnemers
  • Locatie: bij jou op school en online

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support