Skip to main content

Wat kun je verwachten?

Onze netwerklunch is het ideale moment om contacten te leggen met mede-collega's en specialisten in het voortgezet onderwijs. Deel je ervaringen of stel vragen aan collega’s die al stappen hebben ondernomen op het gebied van werken in de cloud met Google en Microsoft en allerlei soorten devices. Ook praten wij je kort bij over ontwikkelingen in ons COOL platform die nieuwe mogelijkheden bieden voor het VO.

De lunch bestaat uit drie gangen. Per gang schuif je aan bij een andere tafel, zodat je de kans krijgt om met verschillende mensen te spreken.

Met wie zit je aan tafel?

ICT-coördinatoren, netwerkbeheerders, beleidsmedewerkers, docenten en onderwijsmanagers uit het voortgezet onderwijs.

Het programma

11.30 uur: inloop
12.00 uur: welkom door Cloudwise
12.15 uur: start lunch - ronde 1
12.45 uur: wisselen van tafel - ronde 2
13.15 uur: wisselen van tafel - ronde 3
13.45 uur: afsluiting
14.00 uur: einde

Meld je gratis aan!

Deelname aan de lunch is kosteloos.

Je kunt je tot 18 oktober aanmelden via onderstaand formulier.

N.B. Neem gerust een extra gast mee: een collega van een andere school (of een directe collega). Wanneer je een gast meeneemt van een andere school krijg je van ons nog een leuk extra cadeautje.

Locatie en tijd

Je bent deze editie welkom op een hele gave locatie: de Zagerij in Utrecht. Op de plek waar vroeger (design) tafels, stoelen en kasten werden gemaakt, in de oude Pastoefabriek op Rotsoord, vind je nu restaurant De Zagerij. De Zagerij Utrecht is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichtingen één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht.

Datum: Donderdag 7 november 2019
Locatie: De Zagerij, Utrecht
Aanvang: 11.30 uur
Einde: 14.00 uur

Leave a Reply

Support